duminică , 25 iulie 2021

Noutăți de toamnă de la Yves Rocher

Main

Pentru că folosim produse Yves Rocher și pentru că ne-au plăcut dintotdeauna, am vrut să știm ce noutăți a lansat compania franceză de cosmetice toamna aceasta. Și nu ne-a dezamăgit: avem opțiuni ispititoare de creme, măști sau produse de machiaj sau pentru îngrijirea părului, la prețuri mai mult decât prietenoase. Aruncați și voi o privire și inspirați-vă înainte de a merge la cumpărături!

Mască pentru hidratare intensă

masca

Tub 75 ml – 49 de lei

Hidratează tenul intens și durabil.

O textură gel revigorantă, ce oferă tenului hidratare, catifelare, luminozitate. Fără parabeni, uleiuri minerale și coloranți.

Cercetarea Cosmétique Végétale® Yves Rocher a selecționat Seva Vegetală de Arțar, pentru capacitatea sa excepțională de captare a apei.

În asociere cu Betaina Vegetală, brevetată, ele creează un veritabil rezervor de apă în inima pielii, care:

•oferă pielii o sursă de hidratare pe termen lung (test in vitro)

•se absoarbe în diferite straturi ale epidermei, chiar și cele mai deshidratate, pentru a garanta o hidratare în profunzime (test in vivo realizat prin spectroscopie RAMAN).

Tenul este intens hidratat pentru mai mult timp, este plin de vitalitate și strălucește de frumusețe!

Ulei exfoliant pentru mâini

ulei pentru maini

Tub 75 ml – 22 de lei

Acest ulei exfoliază perfect mâinile, grație particulelor sale 100% naturale. Mâinile își regăsesc instantaneu frumusețea și senzualitatea. Într-un minut, ele devin incredibil de catifelate.

Se aplică pe mâinile uscate, se masează, apoi se clătește cu apă caldă. Se utilizează o dată sau de două ori pe săptămână.

Pentru protejarea speciei rare Arnica Montana, Cercetarea Cosmétique Végétale® Yves Rocher a selecționat Arnica Chamissonis pentru proprietățile sale ce protejează pielea împotriva agresiunilor exterioare. Cultivată în satul La Gacilly, Arnica Chamissonis provine din Agricultura Biologică.

Mici semințe prezente la suprafața fructului, Achenele de Căpșuni permit o exfoliere 100% naturală.

Apa de parfum Quelques Notes d’Amour

parfum

Apă de parfum 50 ml – 185 de lei

Apă de parfum 30 ml – 140 lei

Gel de duș parfumat 200 ml – 50 de lei

Lapte pentru corp 200 ml – 65 de lei

O femeie îndrăgostita se lasă purtată de emoții și dorințe pe care numai iubirea le poate trezi în sufletul său… Pentru a rescrie trăirile femeii îndrăgostite, Marca Yves Rocher a creat un parfum unic și modern. Apa de parfum Quelques Notes d’Amour: întâlnirea excepțională a Trandafirului Damascena cu esența lemnoasă de Gaiac, asociate cu senzualitatea extractului de Smirnă.

Ideea creatorului de parfumuri Français Domitille Bertier: un acord original, definit prin îmbrățișarea romantică și senzuală a notelor florale și lemnoase. „Gândindu-mă la sentimentul Iubirii, am ales imediat Trandafirul, simbolul feminității și romantismului. Am dorit să asociez esența sa cu notele misterioase, senzuale, fumé ale lemnului de Gaïac, cu un caracter intens. Adăugând extractul de Smirnă, cu notele sale delicate, calde, ce creează dependență, am dorit să ofer parfumului o perspectivă mai senzuală și mai captivantă. Asocierea acestor materii prime de excepție evidențiază două fațete primordiale ale Iubirii: romantismul și senzualitatea, spune Domitille Bertier , Creator de Parfumuri la IFF (International Fragrance & Flavors).

Mascara Volum Elixir, pe bază de peptide de hibiscus

mascara

Flacon 9 ml – 56 de lei

Disponibil în trei nuanțe: negru, albastru și brun.

Fibrele duble ale periei conice asigură precizie la aplicare, separă perfect genele și le îmbracă pe toată lungimea lor:

– Fibra mai subțire depune textura pe suprafața genelor și creează un efect instantaneu de volum, fără a le încărca.

– Fibra ușor rigidă captează genele, pentru a le defini pe toată lungimea lor.

– Forma sa conică permite un machiaj precis al genelor din colțurile externe și interne ale ochilor, dar și a genelor inferioare.

Cercetarea Yves Rocher a utilizat în premieră în formula unei mascara pentru volum, peptidele de hibiscus, care creează un film protector și nutritiv la suprafața genelor, pentru a le oferi rezistență. Noua sa formulă cremoasă și fluidă oferă densitate genelor, fără a le încărca și un aspect ireproșabil, pe toată durata zilei.

Trusă de farduri de pleoape, pe bază de extract de orez

trusa de farduri

Yves Rocher reinventează machiajul smoky cu această trusă de farduri în nuanțe seducătoare, ce creează patru efecte speciale, pentru o infinitate de combinații cromatice. Textura lor fină, ultra-delicată, se aplică ușor și oferă o acoperire ideală. Aspectul final este impecabil: culoarea pură și strălucitoare nu se întinde și rezistă pe toată durata zilei, pentru un machiaj perfect.

Utilizate în varianta pudră, nuanțele ultra-pigmentate evidențiază efectul sidefat, satinat sau mat.

Utilizate în varianta umedă, particulele sidefate și satinate creează un efect metalic, iar nuanțele mate sunt dense, pentru o privire mai intensă și sofisticată. Combinate, suprapuse, întotdeauna în armonie perfectă, aceste farduri de pleoape oferă o infinitate de posibilități, pentru un machiaj personalizat perfect. Extractul de Orez, originar din Asia, este îmbogățit cu inositol vegetal. Această moleculă stimulează metabolismul celular general, ce permite ameliorarea luminozității tenului.

Trusă de farduri de pleoape 4 x 1,2 g – 62 de lei

Disponibilă în 6 nuanțe : gri intens, verde radiant, acvativ delicat, albastru strălucitor, trandafir delicat, brun incandescent

Produsele pentru păr Soin Vegetal Capillaire

Descoperiți noua axă Anti-mătreață, ce are la bază extractul din coajă de Rodie. Cercetătorii Cosmétique Végétale® Yves Rocher au selecționat extractul din coajă de Rodie cu triplă acțiune anti-mătreață, purificatoare și protectoare. Acest extract vegetal permite regăsirea echilibrului la nivelul scalpului. Chiar de la primele aplicări ale produselor din acest program, peliculele vizibile de mătreață sunt îndepărtate, iar scalpul este calmat.

Șampon tratament anti-mătreață

sampon

Flacon 300 ml – 13,5 lei

Baze de curățare de origine  100% vegetală, fără silicon, fără parabeni.

Loțiune tratament anti-mătreață

lotiune

Flacon 150 ml – 33 de lei

Senzație de confort chiar si după două săptămâni de la oprirea tratamentului. Se aplică pe părul uscat sau umed. Nu se clătește.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus