vineri , 22 septembrie 2023

Noutăți și reduceri de bilete la Teatrul Masca

TEATRUL MASCA - PREMIERA - ACTORUL

Teatrul Masca îşi va relua stagiunea săptămâna aceasta cu trei dintre spectacolele reprezentative: Comedia Erorilor”, Flecărelile Femeilor” şi Slugă la doi stăpâni”.

La sfârşitul acestei săptămâni spectatorii vor fi martorii unor comedii fabuloase, pline de umor şi pasiune, cu un joc al actorilor care s-au depăşit pe ei înşişi.
„Anul 2014 este unul cu noi provocări pentru teatrul nostru. Michele Modesto Casarin pregăteşte pentru luna februarie un spectacol de commedia dell’ arte, o adaptare după Neguţătorul din Veneţia – un text care poartă inconfundabilă semnătura a marelui Shakespeare şi care prin dualitatea sa – comedie şi tragedie – va surprinde teme ce se pot regăsi uşor în zilele noastre. Tot în luna februarie vă vom invita la un nou spectacol non-verbal în stilul original al Teatrului Masca ce îi va avea ca protagonişti pe Romeo şi Julieta cu povestea lor emoţionantă de dragoste”, declară Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Actorii Teatrului Masca vor putea fi urmăriţi atât în sălile de spectacole din Bucureşti, cât şi în ţară pentru că în 2014 vor debuta o serie de turnee.
Pentru spectatorii teatrului, noul an vine cu oferte pentru bilete. În luna ianuarie, aceştia beneficiază de reduceri pentru orice bilet achiziţionat online.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *