vineri , 1 decembrie 2023

Now You See Me: Jaful perfect, în curând la cinema

poster

Now You See Me: Jaful perfect spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

O distribuție excepțională, din care fac parte Morgan Freeman, Woody Harrelson, Isla Fisher, Michael Caine și Dave Franco, promite să aducă pe marile ecrane secretul jafului perfect, în regia lui Louis Leterrier. Filmul are în centru un grup de iluzionişti geniali, care se autointitulează The Four Horsemen şi perfectează jafuri ingenioase în timpul numerelor de magie, revărsând câştigurile obţinute în mod ilegal asupra spectatorilor fideli ce participă la spectacolele lor. Urmăriţi de agenţii FBI conduşi de către Dylan, cei patru magicieni se joacă de-a şoarecele şi pisica cu autorităţile federale şi reuşesc să rămână mereu cu un pas înaintea rivalilor, fiind ajutaţi în comiterea jafurilor de dispozitive de ultimă generaţie.
Filmul va avea premiera în România pe 14 iunie.

Semnat de

Un comentariu

  1. Este un film de mare meserie abiaştep să-l văd mai ales că-i cald. Decât o carte scrisă de nişte autori prosti de la noi mai bine filme tată americane si dacă se poate si gratis sigur avem ce învăta din ele, tâmpiţi nu vor învăţa nimic poate doar să le plagieze ca mai apoi să denigreze pe scriitori si regizorii străini

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *