miercuri , 4 octombrie 2023

O fetiţă de 10 ani, descoperită pe Facebook, joacă alături de Marcel Iureş

foto: Adi Marineci

O fetiţă de 10 ani, descoperită pe Facebook, în urma unei campanii naţionale de selectare, îi da replica celebrului actor Marcel Iureş, în lungmetrajul intitulat „Octav”.

Filmul „Octav” marchează debutul Alessiei Tofan în cinematografie, fetiţa în vârstă de 10 ani care a primit rolul principal feminin, interpretând-o pe Ana, prima iubire, din copilărie, a personajului principal masculin.

Descoperirea Alessei Tofan pentru acest rol s-a făcut în urma unei ample campanii de casting desfăşurată la nivel naţional, timp de opt luni, şi promovată pe Facebook. Interpretarea de excepţie a reprezentat pentru Alessia un nucleu cu multiple posibilităţi de expunere a talentului ei, în mass-media internaţională şi naţională. Pentru că numele Alessiei a apărut deja menţionat în publicaţiile străine de specialitate, în contextul anunţării începerii filmărilor.

„Alessia are un talent înnăscut. A fost o plăcere să lucrez cu ea, a dat dovadă de un profesionalism rar întâlnit şi sunt convins că va avea o carieră extraordinară”, a declarat regizorul filmului, Serge Celebidachi, referitor la colaborarea cu Alessia.

Despre Alessia Tofan

Pe lângă performanţele actoriceşti de care a dat dovadă la filmări, în viaţa sa reală, Alessia este un copil cu rezultate şcolare foarte bune, numărând până la vârsta de 10 ani:

  • numai calificative de FB în clasele I, ÎI şi III;
  • locul I la Limba Romana, în cadrul fazei naţionale în clasa a III-a;
  • în anul şcolar 2015- 2016 a fost numită Elev de Onoare al Avenor College;
  • la exemenele Cambridge a obţinut punctaj maxim

Despre filmul „Octav”

„Octav” este cel mai nou film al regizorului Serge Ioan Celebidachi, un lungmetraj care ne poate ajuta să ne reamintim cine suntem cu adevărat şi să ne facem curaj să ne explorăm trecutul. Filmul este o dramă care explorează teme universale precum timpul, nostalgia şi dragostea.

Din distribuţie mai fac parte nume importante ale cinematografiei româneşti, printre care Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale și Maria Obretin.

Filmul va avea lansarea oficială în cinematografe pe data de 6 octombrie 2017.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *