marți , 5 decembrie 2023

O fotografie: Charleston, South Carolina

charleston south carolinafoto

Dacă ar fi să fac un top al locurilor în care m-am simțit cel mai bine aici, în Statele Unite, aș ezita puțin în privința celor două orașe care mi-au plăcut cel mai mult. N-aș prea ști să aleg între Boston și Charleston, portul din South Carolina, de la malul Oceanului Atlantic, unde am fost – pentru prima și singura oară – în februarie 2015.

Atlanta mi-a devenit foarte familiară, deja, dar, nu știu să vă spun de ce, în Charleston am senzația că m-aș simți din prima ca acasă. Poate pentru că are mult din atmosfera Europei, din șicul vienez, din artisticul parizian și din invitația la dolce far niente care domnește pe străduțele Romei. Toate astea, adaptate după minunatul spirit american de pe timpuri, căci orașul este unul dintre cele mai vechi din Statele Unite, la fel ca Boston, iar asta se simte la fiecare pas.

M-aș muta oricând la Boston sau Charleston sau aș mai merge măcar în vizită, să beau o cafea și să cutreier ore întregi, să descopăr tot ce mi-a rămas nevăzut și să mă întorc în locurile mele favorite.

Citiți AICI despre călătoria mea în Charleston!

#CorinainAmerica

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *