vineri , 8 decembrie 2023

O pisică pe nume Masha a salvat un bebeluș abandonat în frig, în Rusia

Masha

O pisică a nimănui a salvat un bebeluș abandonat de părinții lui într-un oraș din Rusia, anunță The Independent.

Felina, pe care oamenii din zona în care trăiește o numesc Masha, a descoperit bebelușul într-o cutie de carton abandonată în frig, în orașul Obninsk din Rusia. Se pare că pisica a urcat în cutie și s-a așezat lângă băiețel, să-l apere de frig, fiind găsită acolo de o femeie care locuia în apropiere și care o auzise pe Masha mieunând insistent. „Vă puteți imagina ce șoc am avut când am văzut pisica așezată în jurul copilului”, a declarat Irina Lavrova, care inițial crezuse că pisica era rănită și că avea nevoie de ajutor.

Bebelușul a fost imediat dus la spital, în timp ce Masha încerca să urmeze mașina ce-l transporta. „Era foarte îngrijorată, ca și cum voia să știe unde ducem copilul”, a mai declarat femeia care a făcut descoperirea impresionantă.

Medicii au ajuns la concluzia că băiețelul abandonat, în vârstă de cel mult trei luni, este sănătos, deși a petrecut un timp în frig. El a fost găsit purtând haine curate, iar în cutia lui se mai aflau câteva scutece și mâncare pentru bebeluși. Autoritățile încearcă să afle cine sunt părinții copilului, iar Masha este acum răsfățată de rezidenții zonei, care o hrănesc mai mult și mai bine ca de obicei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *