sâmbătă , 2 decembrie 2023

Olga Delia Mateescu lansează „Memoriile unui om prost”

OlgaDM

Actrița și scriitoarea Olga Delia Mateescu se pregătește să lanseze un nou volum, de data aceasta de nuvele, intitulat „Memoriile unui om prost”. Evenimentul are loc astăzi, de la ora 15.00, la Librăria Eminescu.

„Prezentul volum cuprinde nuvele constituite într-un fel de proiect de cercetare, însă cu mijloace artistice, a fațetelor unui fenomen predominant: prostia. Lipsa sentimentului de importanță (Basarab…), naivitatea (Leacul…). inadecvarea (Nu se mai fac șireturi bune, O pasăre rară), dorința de a se izmeni în contrast cu pierderea scopului în viață, inteligența adormită (Memoriile…) sau pierderea forței vitale într-o lume dominată de înlocuitori (Pui fals prăjit) sunt felurite haine în care un om își poate îmbrăca prostia, de fapt, diverse trepte ale trecerii de la simplu la încâlcit. Citiți și… luminați-vă!”, ne îndeamnă prezentarea cărții.

La evenimentul care are loc astăzi, la Librăria Eminescu, îi vor fi alături autoarei actrița Florina Cercel, Horia Gârbea, Ionuț Kivu, Paul Chiribuță, precum și numeroși alți prieteni și cititori.

Volumul „Memoriile unui om prost” a apărut la editura eLiteratura și poate fi deja cumpărat din librării.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *