joi , 30 noiembrie 2023

Olimpia Melinte, în juriul Festivalului Internațional de Film de la Valencia

Olimpia

Actrița Olimpia Melinte va face parte din juriul  Valencia International Film Festival „Cinema Jove”, care va avea loc în perioada 19-26 iunie în Spania.

Iubită de publicul și de critica spaniolă deopotrivă pentru rolul din filmul „Canibal” (care i-a adus o nominalizare la premiile Goya și premiul Revelaţia Anului 2014 la Gala Uniunii Actorilor din Spania), Olimpia Melinte a fost invitată, alături de actorul, scenaristul și regizorul spaniol Jorge Roelas și actrița Lolita Chammah, să jurizeze competiția oficială a festivalului ajuns la ediția cu numărul 29. „Pentru mine, o nouă aventură începe weekendul acesta, în Valencia, în cadrul Festivalului Internațional de Film Cinema Jove. Și pentru că o bucurie nu vine niciodată singură, pe lângă faptul că aștept cu nerăbdare filmele bune pe care urmează să le văd împreună cu Lolita Chammah (fiica celebrei Isabelle Huppert) și Jorge Roelas, membrii juriului din care fac parte, gândul la întâlnirea cu publicul spaniol și a lui energie minunată mă fac să număr zilele până ce o să ajung acolo. Mai ales că o să fiu pentru prima dată în Valencia”, spune actrița.

Pentru Olimpia Melinte, una dintre cele mai cunoscute actrițe românce la nivel internațional, aceasta este a doua participare într-un juriu al unui festival important de film. Anul acesta a făcut parte din juriul TIFF, alături de Dennis Lim, Violeta Bava, George Ovashvili și Juliette Lepoutre. „TIFF 2015 mi-a adus un cadou minunat – întâlnirea cu o serie de filme surprinzătoare – și mi-a dat șansa să întâlnesc oameni frumoși alături de care am trăit într-o săptămână cât alții în șapte. Urmează Valencia Film Festival, tot în calitate de jurată, și mă întreb dacă emoțiile și bucuria vor fi la fel de mari ca acasă”, adaugă Olimpia.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *