marți , 21 martie 2023

Ovidiu Lipan Ţăndărică, show în premieră la O dată-n viaţă

CONCERT - TANDARICA - MARSUL FACTORILOR POSTALI

Şi pe 5 aprilie, Iuliana Tudor vă invită să fiţi alături de spectacolul O dată-n viaţă, de la TVR 1, pentru trei ore, de la ora 21.00 până la miezul nopţii. De la cea mai recentă ediţie a emisiunii, cea din 29 martie, show-ul are un alt ritm, iar telespectatorii se pot bucura, de aici înainte, de o oră suplimentară de program.

Invitaţii de vineri seară sunt Ricky Dandel şi Maria Dragomiroiu (reprezentând Oltenia), Anca Ţurcaşiu şi Gheorghe Turda (pentru Maramureş), respectiv Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Nicoleta Voica (pentru Banat).

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi-a anunţat deja intenţia de a face atât celor din platou, cât şi telespectatorilor TVR 1, o surpriză de proporţii, iar Iuliana Tudor păstrează secretul: „Va fi o emisiune impecabilă în ceea ce priveşte probele muzicale, pentru că toţi cei trei invitaţi sunt oameni cu performanţe în muzică. Aştept cu emoţie să văd ce provocare mi-au pregătit! Cred că show-ul va fi special şi pentru că Ovidiu Lipan Ţăndărică vine cu un microrecital în premieră de televiziune. Va fi un spectacol muzical unic, iar premiera de televiziune la fi la noi, la O dată-n viaţă. Vă pot spune doar atât: este incredibil, atât din punct de vedere vizual, cât şi al coloanei sonore. În rest, vă aştept vineri seara, de la ora 21.00, la TVR 1”.

Probele muzicale vor fi acompaniate, ca şi până acum, de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar Ansablul „Doina Dunării” din Giurgiu va da tonul paşilor de dans. Nu vor lipsi nici Floarea şi Gheorghe, cu momentul de umor, nici provocarea Iulianei Tudor din partea invitaţilor.

Spectacolul păstrează componenta socială – se face apel pentru ca telespectatorii să sprijine trei cazuri sociale prezentate în emisiune – precum şi seria „lansărilor” la TVR. Astfel, după „TVR FM” – lansat cu Buzdzgan şi Morar sau „Şcoala Taţilor” – lansată cu Andreea Marin, o altă vedetă va veni cu o idee nouă pentru Televiziunea Română, implementată doar în spaţiul de emisie de la O dată-n viaţă.

Iuliana Tudor a deschis, pe 15 martie, cel de-al 11-lea sezon al emisiunii de vineri seară de la TVR 1. Emisiunea păstrează reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – cu momentele de umor, cei mai iubiţi interpreţi de folclor, care, împreună cu vedete de calibru, fac duete remarcabile. Nu lipseşte componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentat un caz care are nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care este, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Noutatea sezonului cu numărul 11 este aceea că gazda show-ului este ea însăşi protagonista unor momente speciale, pregătite de invitaţi. Emisiunea poate fi vizionată şi pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus