vineri , 7 mai 2021

Părerea mea: Hyaluronic Eye Cream, de la Mario Bădescu

foto

V-am tot povestit, de vreun an încoace, despre cosmeticele de la Mario Bădescu, pe care le promovez din pură apreciere: îmi fac foarte bine și m-aș bucura dacă le-ar descoperi și alții, pentru că și eu am început să le folosesc în urma unei recomandări din partea unei prietene. Azi, vă spun cum mi se pare Hyaluronic Eye Cream, despre care înțeleg că e cea mai populară cremă a lor pentru conturul ochilor – cel puțin așa reiese din vânzările din Statele Unite.

Am cumpărat-o acum vreo lună și jumătate, din simplul motiv că în magazinul unde eram nu aveau preferata mea, Olive Eye Cream, pe care am lăudat-o atât de mult, că v-ați săturat. 🙂 Aș fi putut s-o comand și mi-ar fi trimis-o acasă, dar cum asta ar fi durat câteva zile, n-am mai avut răbdare și am ales în loc Hyaluronic Eye Cream.

Vă spun doar atât: dacă vreți o cremă din categoria asta care să aibă un rezultat vizibil, alegeți Olive Eye Cream! Și cea pe care o am acum e benefică, nu e ca și cum n-ar fi, dar efectele ei sunt cu totul diferite: pielea nu rămâne foarte hidratată și mătăsoasă ca după Olive, ci devine mai „strânsă”, mai fermă. Depinde ce vreți, depinde de vârsta pe care o aveți și de nevoile feței voastre. Mie îmi place cealaltă pentru că relaxează epiderma pe timp de noapte, iar dimineața te trezești cu un ten destins și luminos, ca după o vacanță. Dacă-ți mai faci și cinci minute de masaj ușor, gata, poți poza în Vogue, fără Photoshop!

Altfel, tot de la Mario Bădescu folosesc în continuare crema de față Kera Moisturizer, e minunată, nici n-am mai vrut să încerc altceva, deși, cu siguranță, or exista și creme mai bune pe lume. Mi-am mai luat și o loțiune de corp cu ulei de măsline și a fost așa de bună, că mi-am mai cumpărat-o o dată, vara asta.

Voi ce creme bune pentru pielea din jurul ochilor ați descoperit?

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus