marți , 5 decembrie 2023

Părul prea lung și bronzul pronunțat, printre cele mai comune greșeli de frumusețe

beauty

Să te fardezi în public. Să-ți porți părul lung de un metru. Să stai la soare până ce ajungi să arăți ca un cowboy. Linia care separă bunul gust de proasta inspirație în frumusețe și modă este extrem de fină… Iată care sunt cele mai comune greșeli în domeniu, în opinia editorilor Allure.

Discrepanța vizibilă dintre față și gât

Nicole Kidman spunea că fondul de ten ar trebui să fie ca o a doua piele. Să acopere imperfecțiunile, să confere feței luminozitate, fără a se transfroma într-o mască ce seamănă cu plastilina. Evită discrepanța dintre pielea feței și a gâtului prin a întinde fluidul-minune, într-un strat foarte subțire, până aproape de decolteu.

Părul extrem de lung

Pârul revărsat în valuri unduitoare pe umeri arată foarte atrăgător, dar atenție la lungime: sunt ani buni de când nu se mai poartă recordurile în domeniu. Jumătatea spatelui ar trebui să fie limita, în nici un caz nivelul posteriorului.

Manichiura și pedichiura french

Deși atât de iubită de femei din lumea întreagă, este tot mai criticată de stiliști, care o consideră depășită, total ieșită din tendințe.

Contur vizibil al buzelor

Se purta cu voluptate în anii ’90, dar astăzi este văzut, pe bună dreptate, drept o emblemă a prostului gust în machiaj.

Aranjatul în public

N-a fost niciodată la modă. Cei din jur nu vor găsi nimic plăcut în a te vedea pilindu-ți unghiile sau pieptănâdu-ți părul, rujându-te sau redresându-ți ciorapii. Păstrează toate aceste activități de reîmprospătare în spatele ușilor închise – acasă sau la toaletă.

Bronzul arămiu

A ieșit din tendințe cu mulți ani în urmă, iar asta are la bază și rațiuni medicale bine întemeiate. Pielea ta ar trebui să arate ca sărutată de soare, ca o piersică frumos coaptă, nu stafidită și uscată de razele puternice.

Manichiura cu ojă crăpată

Nici ea nu a fost vreodată la modă, chiar dacă între timp s-a lansat pe piață lacul care imită o manichiură cu ojă crăpată. Dacă nu ai timp suficient să-ți vopsești unghiile, cel puțin șterge rămășițele de ojă.

Sprâncenele desenate

Poate cea mai tristă dintre greșelile pe care unele femei le comit asupra chipului lor. Dacă ți-ai pensat sprâncenele excesiv, iar acum arată ca două linii aproape invizibile, nu le desena contur pronunțat cu ajutorul creionului dermatograf. E mai bine să le lași să crească din nou și să mergi la o specialistă care să le remodeleze.

Unghii lungi, încovoiate

Atunci când devine complicat să tastezi la calculator sau să scrii un mesaj pe telefonul mobil, pentru că unghiile tale sunt prea lungi, e timpul să scoți forfecuța din sertar. Unghiile scurte, curățate și vopsite, sunt foarte feminine.

Buze prea umflate

Cele mai admirate sunt ale Angelinei Jolie. Sunt și cele mai solicitate de către femeile care-și doresc mai multă senzualitate cu ajutorul esteticienilor. Puține sunt însă cazurile în care intervenția este reușită, căci cele mai multe dintre rezultate sunt definiția clară a eșecului.

Foto: allwomenstalk.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *