sâmbătă , 2 decembrie 2023

Patricia Kaas a ajuns în România. Artista, însoțită de cățelușa ei, Tequila

pat

Celebra cântăreaţă Patricia Kaas a ajuns în România, unde urmează să susţină trei concerte: la Iaşi, Bucureşti şi Cluj. Concertele din ţara noastră fac parte din turneul de promovare al albumului Kaas Chante Piaf, ce comemorează 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf.

Astăzi (19 iunie 2013) Patricia Kaas va concerta la Iaşi, urmând ca într-una din zilele următoare să sosească la Bucureşti pentru concertul de la Sala Palatului, evenimentul fiind programat pentru data de 23 iunie, cu începere de la ora 20.00. Concertul Patriciei va fi un tribut în stil propriu, adus de către artistă nemuritoarei Edith Piaf. Patricia Kass va cânta live în fața fanilor români melodii precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” şi multe altele… „Este un spectacol care îmbină interpretarea muzicală cu cea teatrală. Edith Piaf a avut 400 de melodii, mi-a fost uşor să aleg 20. Când am auzit repertoriul ei am fost emoţionată, m-am regăsit în acele cântece…”,spune Patricia.

 Tequila o însoţeşte pe Patricia peste tot în lume

Patricia Kaas a venit în România însoţită de căţeluşa ei – Tequila, o femelă bichon maltez pe care a primit-o în dar de la regizorul francez Claude Lelouch, în timpul filmărilor pentru pelicula „And now… Ladies&Gentlemen…”. Tequila o însoţeşte pe Patricia peste tot în lume, la fiecare concert căţeluşa aşteptând-o pe artistă cuminte în culise. Un lucru amuzant despre căţeluşa Patriciei ar fi că îi plac aplauzele, aceasta lătrând de fiecare dată când stăpâna sa e aplaudată.

Teq

Biletele pentru concertul de la Bucureşti au preţuri cuprinse între 100 de lei şi 350 de lei şi se găsesc în următoarele locaţii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro.

Concertul „PATRICIA KAAS – Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *