sâmbătă , 2 decembrie 2023

Paul Walker a fost înmormântat, în Los Angeles

PW

Actorul Paul Walker, decedat recent într-un accident de mașină, a fost înmormântat, sâmbătă dimineața, în cadrul unei ceremonii private care s-a desfășurat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, Los Angeles.

Doar familia și prietenii cei mai apropiați ai starului din „The Fast and The Furious” au participat la această ceremonie. Rămășițele pământești ale lui Paul Walker au fost incinerate de curând, iar cenușa a fost depusă la Forest Lawn Memorial Park, anunță Daily Mail. Membri ai familiei, printre care părinţii, Paul Walker Sr. şi Cheryl Walker, precum şi fraţii săi, Caleb şi Cody Walker, împreună cu prietenii apropiaţi ai actorului au luat parte la ceremonia funerară.

Paul Walker şi bunul său prieten și consilier financiar Roger Rodas au murit, pe 30 noiembrie, într-un accident de mașină. Walker era pasager într-un Porsche Carrera GT, când șoferul a pierdut controlul automobilului, a izbit un stâlp și un copac, iar apoi a explodat.

Paul Walker avea o fiică în vârstă de 15 ani, Meadow și nu era căsătorit, dar se afla într-o relație ce dura de șapte ani.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *