duminică , 22 mai 2022

Paula Chirilă: „După ce a apărut Carla în viaţa noastră, am realizat că sunt muritoare”

PC

Prezentă recent la conferinţa Un părinte isteţ, un copil de succes”, Paula Chirilă, coprezentatoarea emisiunii Draga mea prietenă”, a vorbit despre metodele pe care le aplică pentru bună creştere a copilului său. Paula a mărturisit că viaţa ei s-a schimbat în totalitate, în bine, de când există fetiţa ei, Carla.

„Mi-am dat seama că viaţa mea s-a schimbat complet de când a venit pe lume fetiţa mea, Carla. (…) Până la vârsta de 33 de ani, când am avut-o pe Carla, am fost o tânără destul de rebelă. (…) După ce a apărut Carla în viaţa noastră, am realizat că sunt muritoare, că dacă voi mai duce viaţa asta, o să mor! Nu am să o mai văd cum creşte, nu voi mai dansa la nunta ei, nu voi fi soacră mică, nu am să îmi pot legăna nepoţii. Ce mă fac? Vreau să fiu nemuritoare. Cum să fac asta?”, şi-a început vedeta discursul.

Vedeta Kanal D este convinsă că o bună creştere a copilului ține, în primul rând, de alegerile pe care le faci în viaţă. Paula mărturiseşte că s-a documentat foarte mult timp din surse de specialitate, astfel că fetiţa ei să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să crească într-un mediu cât mai curat, sănătos şi frumos.

„Am citit enorm, încă din vremea când eram însărcinată, şi încă mai citesc cărţi de toate felurile, care te învaţă cum să îţi creşti sănătos copilul. Am trecut prin toate stadiile alimentaţiei, până am ajuns la o alimentaţie normală, sănătoasă pentru mine şi familia mea. Am realizat că de la o vârstă, trebuie să ştii ce să alegi, să ştii ce poate fi mai bun pentru tine şi, implicit, pentru copilul tău. Este vorba de alegerile pe care le faci în viaţa”, a concluzionat Paula Chirilă.

Paula Chirilă prezintă, alături de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietenă”, de luni până vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Foto:  Beau Monde, Oltin Dogaru

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus