miercuri , 18 mai 2022

Pe primul loc în top: românii se uită la televizor timp de peste cinci ore pe zi

TV

Românii se uită la televizor, în medie, timp de 5 ore și 30 de minute pe zi, arată un studiu al institutului francez Médiamétrie. Țara noastră se clasează, astfel, pe primul loc în privința consumului de programe de televiziune.

Durata zilnică de consum de programe TV a înregistrat un nou record la nivel internaţional, telespectatorii uitându-se la televizor, în medie, 3 ore şi 17 minute pe zi, cu un minut în plus faţă de 2011, informează mediafax.ro, care citează studiul „Une année de télévision dans le monde”. Europa a înregistrat cea mai mare creştere, la nivel mondial, în privinţa consumului de televiziune (plus 7 minute), telespectatorii europeni uitându-se la televizor 3 ore şi 55 de minute pe zi. România deţine recordul în Europa în privinţa consumului de programe de televiziune (5 ore şi 30 de minute pe persoană/ zi), fiind urmată de Grecia (4 ore şi 33 de minute), ţară în care consumul de programe TV a crescut cu 5 minute faţă de 2011, şi Spania (4 ore şi 6 minute; o creştere a consumului TV cu 7 minute faţă de 2011).

Pe de altă parte, conform aceluiaşi studiu, consumul TV în Statele Unite ale Americii s-a menţinut stabil (aproape 5 ore pe persoană/ zi).

Foto: www.instantfundas.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus