miercuri , 22 septembrie 2021

Penelope Cruz și Javier Bardem au dezvăluit numele fiicei lor

Pen

Penelope Cruz și soțul ei, Javier Bardem au dezvăluit numele fiicei lor, născute pe 22 iulie, în aceeași zi cu prințul moștenitor George, fiul ducesei de Cambridge și al prințului William al Marii Britanii.

Fiica celor doi actori se numește Luna Encinas Cruz, Encinas fiind numele tatălui lui Javier Bardem și însemnând „stejar” în limba spaniolă, informează Daily Mail.

Penelope Cruz a născut pe 22 iulie, la spitalul Ruber International din Madrid, avându-i alături de soțul său, pe mama și pe frațiii săi, Monica și Eduardo. Actrița și partenerul său de viață mai au un copil, un băiețel în vârstă de doi ani pe nume Leonardo. La scurt timp după nașterea acestuia, vedeta din „Vicky Cristina Barcelona” a declarat că maternitatea a schimbat-o complet. „Din prima secundă simți atât de multă dragoste. Este o experiență revoluționară. Acesta este cel mai bun mod în care o pot descrie. Te transformă complet, într-o secundă. Natura e foarte inteligentă și îți oferă nouă luni în care să te pregătești, dar în acel moment, când vez fața aceea, ești transformată pentru totdeauna”, a explicat actrița.

Penelope Cruz și Javier Bardem și-au început relația în 2007, în timpul filmărilor pentru „Vicky Cristina Barcelona”, și s-au căsătorit în 2010.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus