sâmbătă , 28 mai 2022

Peste două tone de deşeuri, colectate separat la concertul Depeche Mode

Depeche Mode colectare separata_2

Unul dintre cele mai așteptate concerte, cel al trupei Depeche Mode, a fost nu doar legendar, ci a dat și startul eco-distracției de anul acesta. Sub semnul muzicii bune, energiei antrenante şi atmosferei incendiare, cei peste 50.000 de participanţi s-au distrat responsabil, având acces la 26 de containere de colectare separată puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu organizatorii festivalului.

Astfel, containerele speciale pentru hârtie şi plastic-metal au fost la îndemâna iubitorilor de muzică bună care au colectat separat 2100 kg de deşeuri de ambalaje, dintre care 1200 kg de plastic şi 900 kg de hârtie-carton.

Toți participanții prezenți la concert au putut afla informații interesante despre importanţa colectării separate a deşeurilor de ambalaje de la promoterii reciclării, iar cei mai responsabili dintre aceștia au fost premiați, pe loc, cu premii constând în brățări ale eco-distracției.

„Ne bucurăm să vedem din ce în ce mai multe persoane care înțeleg că se pot distra și pot proteja natura, în același timp. La concertul Depeche Mode participanții ne-au arătat, încă o dată, că gestul simplu de a pune deșeurile de ambalaje în containerele colorate, face diferența: daca realizăm un calcul estimativ, putem spune că fiecare participant a colectat separat în jur de trei pahare de plastic sau carton și îi felicităm cu această ocazie! Aceasta este prima noastră acțiune de anul acesta care dă startul eco-distracției – vom încerca să fim prezenți la toate concertele, festivalurile și evenimentele mari și să îi informăm pe oameni cu privire la importanţa separării deşeurilor de ambalaje de restul deşeurilor, astfel încât colectarea separată să devină un obicei pentru ei.” a declarat Lorita Constantinescu, Director Comunicare şi Relaţii Publice Eco-Rom Ambalaje.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus