sâmbătă , 2 decembrie 2023

Peste un miliard de pământeni utilizează o rețea de socializare

net

Aproximativ 1,61 de miliarde de pământeni utilizează, cel puțin o dată pe lună, o rețea de socializare, anunță Institutul eMarketer, tendința fiind în creștere cu 14 % față de anul trecut.

Dacă ritmul se păstrează astfel, numărul utilizatorilor de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, Reddit și Tumblr, ar putea ajunge la 2,33 miliarde până în anul 2017. Cei mai mulți utilizatori de astfel de rețele provin din nordul Europei. Pe primul loc de află Olanda, urmată de Suedia, Coreea de Sud, Danemarca, Statele Unite și Finlanda. Multe persoane găsesc plăcere în a socializa online și în Canada și Marea Britanie, arată studiul, care este bazat pe date publice furnizate de institute de cercetare și agenții guvernamentale.

O creștere semnificativă s-a remarcat în India, precum și în Indonezia și Mexic. Cele trei țări se numără printre teritoriile unde populația activă pe Facebook este tot mai numeroasă, cea din India tinzânnd să o întreacă pe cea din Statele Unite (146,8 milioane de oameni).

Foto: www.zdnet.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *