sâmbătă , 24 iulie 2021

Peter Pan pe gheaţă, în premieră la Bucureşti

afis1

Băiețelul care a refuzat să crească” sau celebrul personaj al lui J.M. Barrie – Peter Pan soseşte în premieră la Bucureşti în această toamnă.În perioada 7-9 noiembrie 2013, copiii din Bucureşti şi nu numai se vor putea bucura de povestea lui Peter Pan, spusă prin dans pe gheaţă de către patinatorii de la The Russian Ice Stars, la Sala Palatului. O adaptare spectaculoasă a celebrei poveşti, pentru copiii şi adulţii de toate vârstele.

Peter Pan esteprobabil, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale literaturii şi ale desenelor animate pentru copii. Băieţelul care nu a mai vrut să crească şi care poate să le arate şi altor copii cât de frumos este să trăieşti în Tara de Nicăieri, fără părinţi, şcoală şi teme, îşi fascinează şi astăzi fanii de toate vârstele. Alături de Wendy şi zâna Tinkerbell, el lupta cu piraţii conduşi de Căpitanul Hook şi îşi învaţă prietenii să zboare.

Personajul Peter Pan a apărut pentru prima oară în romanul lui J.M. Barrie din 1902 – The Little White Bird, ca erou al unei poveşti pe care naratorul cărţii o spune unui copil. Barrie era deja romancier şi un dramaturg celebru la Londra când piesă să Peter Pan a debutat la 27 decembrie 1904, la Teatrul Duke of York. Premiera nu a fost un matineu pentru copii, ci o gală strălucitoare pentru un public londonez sofisticat care venise să vadă cea mai recentă lucrare a unuia dintre cei mai de seamă scriitori ai momentului. În 1953, studiourile Disney lansează şi ecranizarea cărţii lui J.M. Barrie.

Aşa promit şi cei de la The Russian Ice Stars că va fi spectacolul pe gheaţă de la Bucureşti: o gală strălucitoare pentru un public sofisticat. O poveste ce a inspirat generaţii după generaţii, adusă la viaţa de către talentaţii patinatori ruşi! Sala Palatului va fi transformată pentru câteva zile în patinoar, iar spectacolul pe gheaţă şi minunata poveste îi vor fermeca atât pe copii, cât şi pe părinţi.

 De unde puteți cumpăra bilete

Biletele pentru premiera spectacolului Peter Pan pe gheaţă vor fi disponibile de miercuri 19 iunie 2013 şi vor putea fi cumpărate din următoarele locaţii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro şi MYTICKET.ro

Preţurile BILETELOR sunt:

–          Categoria VIP – 200 lei preţ atât pentru adulţi, cât şi pentru copii

–          Categoria I – 150 lei preţ pentru adulţi şi 120 lei preţ pentru copii

–          Categoria ÎI – 125 lei preţ pentru adulţi şi 100 lei preţ pentru copii

–          Categoria III – 100 lei preţ pentru adulţi şi 80 lei preţ pentru copii

–          Categoria IV – 75 lei preţ pentru adulţi şi 60 lei preţ pentru copii

–          Categoria V – 50 lei preţ pentru adulţi şi 40 lei preţ pentru copii

Pot beneficia de preţul redus pentru copii toate persoanele care nu au împlinit vârsta de 14 ani.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus