miercuri , 30 noiembrie 2022

Petrece Valentine’s Day la Fishing& Hunting Expo!

pescuit

Dacă n-ai fost deja vineri sau sâmbătă, mai poți vizita duminică, 14 februarie, prima expoziție adevărată dedicată pasionaților de pescuit și vânătoare, Fishing& Hunting Expo, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilioanele C4 și C5. Programul de vizitare este de vineri până duminică între orele 10:00 și 18:00. 

Pe o suprafață totală de peste 5000 mp vei găsi scenă de prezentări, restaurante, simulatoare de pescuit și vânătoare, piscină pentru demonstrații de spinning, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul expoziției F&H Expo: echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniţie şi îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcaţiuni, motoare de bărci, asociaţii de pescari şi cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportive din Delta Dunării și nu numai.

La restaurantul aflat în vecinătatea pavilioanelor C4 și C5, în premieră pentru expozitiile și târgurile din România se va servi mâncare tradițională, făcută la ceaun și asistată de cunoscuți bucătari de pe plan intern și internațional. Borș de pește, ciorbe alese, ciolan cu fasole, varză cu afumătură și gulaș făcut ca la mama lui acasă de Zoltán Andrejszky, realizatorul seriei de emisiuni Bucătăria iubitorilor de pește, de la F&H Channel. Sună bine ieșirea asta de Valentine’s, nu-i așa?

                                   

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus