vineri , 22 septembrie 2023

Piesa „Black and White” se joacă într-o nouă versiune, la Teatrul Elisabeta

black and white

Teatrul Elisabeta găzduieşte spectacolul „Black & White” de Keith Waterhouse şi Willis Hall, o producţie de succes a Teatrului Bulandra din 1995. Luni, 25 aprilie, de la ora 19.00, îi veți putea vedea jucând pe Daniela Nane, Manuela Ciucur, Mihai Marinescu și Ionuţ Alin Ionescu.

Spectacolul se va juca într-o nouă versiune, în onoarea actorului, regizorului şi traducătorului comediei, Florian Pittiș. Regia spectacolului „Black & White” este semnată de Anca Maria Colteanu, bazându-se pe caietele de regie ale lui Florian Pittiș. Scenografia şi costumele sunt realizate de Ioana Pashca şi din distribuţie fac parte: Daniela Nane, Manuela Ciucur, Mihai Marinescu şi Ionuţ Alin Ionescu. Prețul unui bilet este de 35/50 de lei.

Despre ce este vorba în piesă

„Black & White” este o poveste plină de umor despre Dl. White şi Dl. Black, care se regăsesc după mulţi ani în holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, în extra sezon. Fiecare dintre ei doreşte să-şi petreacă un week-end liniştit cu amanta, departe de Londra, unde soţiile lor ştiu că ei sunt plecaţi pentru afaceri. Fiecare are „sistemul” lui de adulter, unul spune soţiei întotdeauna „adevărul”, celălalt minte întotdeauna. Apariţia soțiilor şi ceea ce urmează demonstrează că, indiferent de metoda adoptată, invariabil lucrurile se complică atunci când îţi înşeli soţia.
Piesa este în top 20 pe Broadway de 30 de ani, jucându-se şi în zilele noastre cu casa închisă. Acum cinsprezece ani, Florian Pittiș a tradus şi a regizat acest spectacol pentru scena sălii Izvor a Teatrului Bulandra. Din distribuţie făceau parte actorii Mihai Constantin, Ştefan Bănica jr., Manuela Ciucur şi Daniela Nane. Pentru noua versiune a spectacolului, s-a folosit aceeaşi traducere a lui Florian Pittiș, pusă la dispoziţie de către soţia sa, Anda Pittiș.

Toate biletele cumpărat pentru reprezentația de luni a piesei „Black and White” vor participa la o tombolă în urma căruia veți putea câștiga un espressor. Detalii, AICI.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *