vineri , 25 septembrie 2020

Pink Martini concertează din nou la București

Pink1

Toamna se-anunță cu concerte de soi. Trupa Pink Martini, fermecătoarea combinație de musical și world music, revine pentru o nouă degustare de calibru la Sala Palatului, pe 15 octombrie. Cu senzaționala Storm Large din nou la ancoră și Thomas Lauderdale (pian), fanii se pot aștepta la un concert de zile mari, așa cum Pink Martini a avut întotdeauna la București. Spectacolul este organizat de Events.

Sunt căutătorii de nestemate printre piesele ce nu merită uitate. Se inspiră din musical-urile romantice ale  Hollywoodului anilor 40 – ’50 și se autointitulează arheologi muzicali, fiindcă sapă prin înregistrari trecute, prăfuite și redescoperă piese minunate. O orchestră mică de voie bună, Pink Martini au cântat pe aproape toate scenele pământului, în aproape toate limbile pământului.

„Româna este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o”

Cel mai bun Martini muzical își seduce publicul de ani de zile cu „muzică vintage”, așa cum au numit-o criticii şi ziariştii din întreaga lume. De la sonorități clasice la jazz ori ritmuri latino, până la piese românești sau coloane sonore celebre, Pink Martini cântă muzica lumii: ”Quizás, Quizás, Quizás”, „Sympathique”, „Donde Estas Yolanda?”, „Una Notte a Napoli”, „Let’s Never Stop Falling In Love” sau „Hang On Little Tomato”.Și-au făcut un obicei din a-și susține concertele din România, nu numai din Capitală, cu casa închisă. Anul trecut, aflați în București tot la invitatia Events, au cântat în premieră în limba română, în fața unei săli arhipline, coverul piesei „Până când nu te iubeam” a Mariei Tanase, culeasă de Anton Pann. „Cânt in 14 limbi, dar româna este una dintre cele mai frumoase limbi pe care am auzit-o”, le-a spus Storm Large celor peste 4000 de fani prezenți atunci, care au aplaudat-o în picioare.

Pe 15 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele intră în vânzare de luni, 3  iunie,  şi sunt disponibile la preţurile de 240, 200, 170, 140 și 110 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Presale: în perioada 3 – 5 iunie inclusiv, toate biletele, cu excepția categoriei VIP (240 lei), au 10% discount.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus