vineri , 8 decembrie 2023

Pirelli 2017: Julianne Moore, Nicole Kidman și alte actrițe, fără machiaj

nicole-kidman

Julianne Moore, Robin Wright, Nicole Kidman, Charlotte Rampling și alte actrițe celebre apar fără machiaj în calendarul Pirelli, ediția 2017, fotografiate de Peter Lindbergh. Întregul pictorial se vrea un manifest pentru frumusețea naturală și se alătură, astfel, vocilor celebre ale ultimilor ani care pledează pentru acceptarea de sine și înlăturarea standardelor estetice impuse de mass-media.

julianne-moore

robin-wright

Fotograful german Peter Lindbergh a portretizat 14 dintre cele mai cunoscute actrițe ale lumii în cadre superbe, alb-negru, publicate în cea de-a 44-a ediție a calendarului Pirelli. Julianne Moore (55 de ani), Robin Wright (50 de ani), Nicole Kidman (49 de ani), Uma Thurman (46 de ani), Charlotte Rampling (70 de ani) sau Helen Mirren (71 de ani) sunt artistele „mature” – cum le-a numit presa de peste Ocean – care transmit mesajul principal al calendarului din acest an: „puterea feminină înseamnă să ai curajul să fii tu însăți”.

uma-thurman

charlotte-rampling

Trecând peste eroarea de judecată, în care un astfel de gest este considerat de curaj, cred că toate aceste femei sunt frumoase, cu și fără machiaj, și abia aștept ziua în care nu vor mai simți că au ceva de demonstrat.

Citește și „De ce n-o să ader prea curând la mișcarea No Makeup

fotografii: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *