joi , 24 septembrie 2020

Pirelli e altfel în 2016: Amy Schumer, Serena Williams și Yoko Ono apar în calendar

amy schumer

Calendarul Pirelli își schimbă tradiția în ediția de anul viitor. Cunoscut drept o colecție anuală de fotografii în care modele celebre apar de regulă nud, Pirelli prezintă, în 2016, o suită de fotografii – realizate de Annie Leibovitz – în care apar femei cu realizări semnificative în carierele lor, cum ar fi actrița de comedie Amy Schumer, jucătoarea de tenis Serena Williams sau cântăreața Yoko Ono.

„Când Pirelli m-a abordat, mi-au spus că vor să se desprindă de trecut. Au sugerat ideea de a face o ședință foto cu femei deosebite. După ce ne-am pus de acord în privința asta. Scopul a fost să fim foarte direcți. Am vrut ca aceste fotografii să le arate pe aceste femei întocmai așa cum sunt, fără prefăcătorie”, a declarat Annie Leibovitz despre calendarul Pirelli 2016.

serena williams

Talentata fotografă a surprins câteva dintre femeile celebre ale lumii într-o colecție de cadre autentice, care tocmai prin faptul că nu sunt retușate în profunzime reușesc să emoționeze de la prima privire.

natalia vodianova

În ediția din 2016 a calendarului Pirelli vor apărea, printre altele, Yoko Ono, Amy Schumer, Serena Williams, actrița chineză Yao Chen, cântăreața Patti Smith, modelul de origine rusă Natalia Vodianova, mamă a patru copii și cunoscută pentru munca ei filantropică, și Kathleen Kennedy, care conduce Lucasfilm, compania de producție a cineastului George Lucas.

Sursă: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus