duminică , 24 septembrie 2023

Plăcerea vinovată a lui Gwyneth Paltrow: Fumez o țigară pe săptămână, sâmbăta seara

GP1

Este una dintre ambasadoarele stilului de viață sănătos, promovând alimentația echilibrată și sportul susținut. Dar chiar și Gwyneth Paltrow recunoaște că fumează o țigară pe săptămână, sâmbăta seara, acesta fiind momentul ei de răsfăț vinovat. Totodată, actrița mărturisește că a folosit injecțiile cu Botox pentru a părea mai tânără, dar spune că nu va mai apela niciodată la această metodă de rejuvenare, din cauza căreia arăta „absurd”.

În cea mai recentă ediție a revistei americane Harper’s Bazaar, Gwyneth Paltrow și-a mărturisit păcatul preferat: o țigară la șapte zile. Întrebată care sunt plăcerile sale vinovate, vedeta a răspuns: „Singura mea țigară American Spirit pe care o fumez o dată pe săptămână, sâmbăta seara”.

În ce privește chirurgia plastică, actrița a declarat că „i-ar fi teamă să ajungă la cuțit”, deși a recunoscut că și-ar putea schimba această concepție odată cu trecerea anilor. „Voi încerca orice. Doar Botox nu voi mai încerca niciodată, pentru că arătam absurd. Arătam ca Joan Rivers!”, a spus Paltrow.

„Asta înseamnă viața, să încerci să găsești un echilibru între țigări și tofu”

Actrița a mai dezvăluit și câteva dintre trucurile sale de frumusețe, declarând că, în ultimii ani, și-a îmbunătățit ritualul în această privință. „Obișnuiam să folosesc în mod greșit produsele, dar acum îmi exfoliez pielea în fiecare seară și folosesc multe uleiuri organice”, a spus Gwyneth, adăugând că este o admiratoare a mărcii Sonya Dakar. Vedeta nu a spus nu nici tratamentelor cu laser, pe cel mai recent dintre ele descriindu-l drept „destul de dureros”. „Simți ca și cum cineva îți freacă fața cu un cauciuc cu șocuri electrice. Dar l-aș repeta, pentru că simt că mi-a îndepărtat cinci ani de pe chip”, spune vedeta.

Gwyneth a făcut referire și la faptul că promovează un stil de viață sănătos, organic, iar în paralel, apelează la metode de înfrumusețare artificiale. „Este un melanj. Folosesc produse organice, dar apelez și la tratamentele laser. Asta înseamnă viața, să încerci să găsești un echilibru între țigări și tofu”, crede Gwyneth.

Recent, actrița a lansat o carte de bucate în care prezintă rețete organice, însă a fost criticată pentru faptul că volumul se adresează „milionarilor care vor să mănânce sănătos”, căci ingredientele sunt extrem de scumpe.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *