duminică , 24 septembrie 2023

Portret de dragoste: selfie cu Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson

tom hanks rita wilson

Milioane de oameni publică poze selfie în rețelele sociale, dar cea de mai sus e cu adevărat inedită: actorul Tom Hanks, în vârstă de 60 de ani, și soția lui, Rita Wilson, și-au făcut singuri o fotografie pe care au vrut s-o arate, apoi, admiratorilor lor din lumea întreagă.

Poza, postată de Rita Wilson pe Twitter cu titlul „Love”, a fost preluată de mass-media internațională și a stârnit mii de comentarii pozitive din partea fanilor celor doi actori. Hanks și soția lui apar împreună, relaxați și zâmbitori, în timpul unei excursii cu barca.

Tom Hanks și Rita Wilson sunt căsătoriți de 28 de ani și au împreună doi copii: Chester Hanks, în vârstă de 26 de ani, și Truman Theodore, în vârstă de 20 de ani. Tom mai are un fiu (Colin Hanks, 38 de ani) și o fiică (Elizabeth Hanks, 34 de ani) din căsnicia lui anterioară cu Samantha Lewes.

Actorul a recunoscut că s-a simțit atras de Rita încă de când a văzut-o prima oară, în serialul din anii 1970 „The Brady Brunch”. „Eram acasă la un prieten când am văzut serialul și-mi amintesc că m-am gândit: Fata asta e drăguță”, a povestit Tom Hanks, citat de revista People.

Cei doi și-au început relația abia câțiva ani mai târziu, în 1985, și s-au căsătorit în 1988.

tom rita

fotografii: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *