vineri , 1 decembrie 2023

Pregăteşte-ţi tenul pentru petrecerea de Crăciun: cinci trucuri simple

Ten

Crăciunul e după colţ, iar tu vrei să arăți magnific, mai ales acum, în perioada sărbătorilor. Pentru tenurile uscate şi sensibile, propun un pachet de frumuseţe pe care recomand să-l aplicaţi pe ten în fiecare zi, până la petrecerea cea mare.

1. Ulei de curăţare: Amestecă într-o proporţie de 3 la 1 ulei de măsline presat la rece cu ulei din sâmburi de struguri presat la rece. Aplică pe ten, gât şi decolteu, şi apoi acoperă cu un prosop umezit în apă caldă. Întinde-te şi relaxează-te până când prosopul se răceşte.

2.  Tratament cu miere: aplică miere pe față, gât şi decolteu, lăs-o să acţioneze 10 minute, apoi curăţă cu un prosop înmuiat în apă caldă.

3. Amestecă un gălbenuş de ou cu 1 lingură de suc de portocale proaspăt stoarse, 1 lingură de ulei de măsline și câteva picături din apă de trandafiri. Menţine pe faţă, gât şi decolteu timp de 15 minute. Aplica această mască în fiecare zi, înainte de duşul de dimineaţă.

4. Amestecă 5 linguri de cacao, 4 linguri de miere şi 2 linguri de avocado pasat. Aplică masca pe față, gât şi decolteu (eu o aplic pe tot corpul), masează masca pe piele, las-o să acţioneze 20 de minute, şi apoi curăță la duş.

5. Nu face duşuri lungi şi, în special, nu le face cu apă fierbinte. Aplică-ţi duşuri scoţiene, pentru fermitatea pielii.

O petrecere extraordinară îţi doresc, Sărbători luminate! Să aveţi un Crăciun magic!

Unde o puteți găsi pe Lili Psarudakis

Lili Psarudakis este cosmetolog și estetician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, fiind speciaizată atât în terapii faciale, cât și corporale. A absolvit școala de beauty Ergastiri din Salonik, unde a și deținut propriul său salon de frumusețe, Lili Cosmetic Institute. De asemenea, a urmat numeroase seminarii de specializare, susținute de mari companii din domeniul frumuseții, cum ar fi Bruno Vassari, Estée Lauder, La Prairie, Shiseido și Sothys. În prezent, activează la un salon bucureștean, iar dacă doriți să o contactați, o puteți face la numărul de telefon 0728.424.081, la adresa de email lilianapsa07@gmail.com sau pe Facebook.

Foto: www.cherrysuedointhedo.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *