luni , 2 octombrie 2023

Premieră-eveniment: „All Inclusive”, la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă

Premiera spectacolului „All Inclusive”, cea mai noua producţie regizată de Vlad Zamfirescu, a avut loc miercuri, 22 martie a.c., la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă. Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman au oferit un adevarat spectacol al comediei, în faţa unei săli arhipline. S-a râs pe săturate, la o piesă jucată în vervă și presărată cu situaţii de o ironie comică și replici memorabile.

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) și fiica lor, Adele (Diana Roman). Ajunși in preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi parinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa pâna în acel moment.

Existenţa lor ia o turnură neașteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăiește o poveste de dragoste și așteaptă un copil de la nimeni altul decât… veși afla în sală! Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc, crezând că își va găsi fericirea chiar in braţele… unui personaj plin de viaţă. Ce se întâmplă când protagonștii acestui scenariu ajung faţă în faţă veţi descoperi la spectacol.

Graţie interesului mare al publicului, alte două reprezentaţii ale comediei „All Inclusive” vor avea loc pe 28 martie, dată pentru care biletele sunt aproape epuizate, pe 3 mai și pe 17 mai, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor. Nu pierdeţi intalnirea cu nume reprezentative ale noii generaţii de actori a teatrului românesc, în această nouă comedie spumoasă, în care hohotele de râs se împletesc cu trăirea autentică și cu momentele de mare tensiune emoţională. Regia spectacolului este semnată de Vlad Zamfirescu, iar scenografia, de Mădălina Marinescu.

Biletele se găsesc la casa de bilete Startickets, de la Palatul Naţional al Copiilor, și online, pe startickets.ro,bilete.ro și blt.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *