sâmbătă , 24 iulie 2021

Premieră la Teatrul Elisabeta: „Angajăm profesionist”, în regia lui Adrian Păduraru

teatru

Teatrul Elisabeta prezintă luni, 28 martie, de la  ora 20.00, premiera oficială a comediei „Angajăm profesionist”, în regia lui Adrian Paduraru, o adaptare după „Angajare de clovn” de Matei Visniec. În distribuţie: Adrian Paduraru, Daniel Vişan şi Florin Şerbănescu.

Există „trucuri” inteligente la care poţi apela pentru un interviu de succes, cu scopul de a obţine job-ul perfect. Dar ce tehnici aplici în momentul în care trebuie să te diferenţiezi de potenţialii concurenţi?

„Angajăm profesionist”, un model exemplar concretizat într-o comedie savuroasă despre drama angajării, aduce în lumina reflectoarelor povestea inspirată a trei clovni profesionişti dornici să obţină slujba perfectă. Printre hohote de râs, veţi descoperi ce se află în spatele măştilor de clovn, atunci când apare competiţia, mai ales în cazul în care concurează pentru un posibil loc de muncă. Trei personaje jucate de actorii Adrian Paduraru (Peppino), Daniel Vişan (Fillipo) şi Florin Şerbănescu (Nicollo) vor da viaţă celor trei clovni profesionişti prin replicile pline de umor, emoţie, inspiraţie şi spontaneitate. Jocul actoricesc şi ritmul alert al dialogurilor vor scoate la iveală secrete din lumea artiştilor, discuţii de culise şi reacţii aprinse atunci când nu sunt pe scenă.

Piesa începe cu  Nicollo, moţăind pe un scaun, în timp ce aşteaptă să fie chemat în sala de interviu. Rând pe rând, îşi fac apariţia alţi doi concurenţi –  Fillipo  şi Peppino, doi foşti parteneri de scenă experimentaţi, care se simt vizibil ameninţaţi. După un schimb de replici în care Fillipo  reuşeşte să îl demoralizeze complet pe  Nicollo, apare  Peppino,  un al treilea clovn, cel mai experimentat dintre aceştia, care ar putea fi chiar mentorul lor. Comunicarea dintre ei se derulează pe nisipuri mişcătoare. Când joacă doi împotriva celui de-al treilea, când fiecare împotriva celorlalţi. De aici, ritmul de ping-pong declanşează complicităţi de o clipă, mutări grozave în atitudinea lor şi schimbări surprizantoare de situaţii.

Biletele pentru spectacolul „Angajăm Profesionist” sunt disponibile la preţuri variabile în funcite de categoria de loc, respectiv 40 lei şi 50 lei, şi pot fi achiziţionate atât de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta, precum şi online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.starticket.ro, şi www.teatrulelisabeta.ro. Rezervări şi informaţii: 0727/703.703.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus