sâmbătă , 2 decembrie 2023

„În premieră”: Povestea surorilor iconare şi cum ar putea fi România cea mai mare producătoare de alimente bio din Europa

Yevgeniya KironakiYevgeniya Kironaki

Urmăriți emisiunea „În premieră”, realizată de Carmen Avram, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3!

În primul material „În premieră”, reporterul Yevgeniya Kironaki ne spune povestea celor patru surori iconare. Ele cred că darul picturii de icoane a fost prea mare, de aceea a trebuit să-l împartă în patru. Kornelia, Liliana, Anca şi Ekaterina pictează sfinţi cât e ziua de lungă. Şi în tot acest timp se roagă la ei şi chiar poartă un dialog cu lumea lor nevăzută. De aceea, icoanele lor sunt vii. Căci nici o pictură nu se poate numi icoană dacă e facută fără credinţă. O poveste minunată despre sfinţi şi patru surori cu un har aparte, duminică, de la ora 21:00, la Antena 3.

alex nedeaAlex Nedea

Avem cele mai curate terenuri agricole de pe continent pentru că sărăcia ne-a făcut şi un bine: din lipsa banilor, folosim cele mai puţine insecticide şi pesticide. Aşadar, fără mari eforturi, România ar putea fi cea mai mare producătoare de mâncare bio din Europa, dar nici până astăzi guvernanţii nu au luat vreo măsură pentru a încuraja această piaţă care ar putea scoate din sărăcie satul românesc. Cum am ajuns să ne vindem peste graniţă materia primă pentru procesatori străini, care fac milioane de euro în locul nostru, vedeţi în cel de-al doilea material „În premieră”, realizat de reporterul Alex Nedea.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *