vineri , 15 noiembrie 2019

Primele fotografii cu Halle Berry însărcinată

Halle1

Halle Berry a anunțat, săptămâna trecută, că așteaptă cel de-al doilea copil, al cărui tată este logodnicul actriței, Olivier Martinez. Acum, vedeta din „Monster’s Ball” își poate afișa sarcina fără să mai dea naștere la speculații.

La doar câteva zile după ce purtătorul său de cuvânt a confirmat că Halle este din nou însărcinată, actrița în vârstă de 46 de ani și-a făcut, luni, apariția la un eveniment fără să-și mai ascundă abdomenul proeminent sub haine largi. Aflată la premiera din Buenos Aires a celui mai nou film în care joacă, „The Call”, Berry a purtat o rochie lungă, ce-i urmărea linia trupului și îi lăsa la vedere sarcina de trei luni. Frumoasă și zâmbitoare, Halle părea cu adevărat fericită de faptul că va deveni iarăși mamă.

Halle Berry și Olivier Martinez au o relație din anul 2010 și au declarat, anul trecut, că s-au logodit și că urmează să se căsătorească. Actrița mai are un copil, dintr-o relație anterioară cu modelul Gabriel Aubry, o fetiță în vârstă de cinci ani, pe nume Nahla.

HalleB

Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry
Halle Berry

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus