duminică , 24 septembrie 2023

Primele fotografii cu micul prinț. William: „Seamănă cu Kate și are mai mult păr decât mine”

bebes

Ducesa de Cambridge, prințul William și fiul lor, născut ieri la Londra, au părăsit spitalul St.Mary, marți seară, iar la plecare proaspeții părinți au răspuns la întrebările jurnaliștilor, cărora le-au permis să-l surprindă pe micuț și în fotografii. Prințul William a declarat, în glumă, că micuțul „seamănă cu Kate, din fericire” și că „are mai mult păr” decât tatăl său.

William și Kate au ieșit zâmbitori din maternitate, marți seară, ducesa de Cambridge ținând în brațe bebelușul nou-născut, care a venit pe lume pe 22 iulie, cântărind 3,8 kilograme. „A fost foarte emoționant. Orice familie știe cum ne simțim”, a declarat Kate, citată de Daily Mail.

William a apărut în fața jurnaliștilor pe aceleași scări ale spitalului St.Mary unde mama sa, prințesa Diana, l-a adus pe lume, pe 21 iunie 1982. „Este un băiețel mare, e destul de greu. Încă suntem în căutarea unui nume”, a declarat fiul cel mare al prințului Charles. „Are o pereche de plămâni puternici, asta-i sigur”, a adăugat William. Confirmând că micul prinț, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și-a „amânat” venirea pe lume, William a mai spus: „O să-i amintesc că a întârziat când o să fie mai mare”. Comentând despre felul în care arată fiul lui, William a declarat: „Seamănă cu Kate, din fericire, și are mai mult păr decât mine”. Ducesa de Cambridge a răspuns prompt la spusele soțului ei: „Nu, nu, nu sunt așa sigură de asta”.

Kate și William au părăsit apoi curtea maternității și s-au îndreptat spre reședința lor de la Kensington Palace.

Micul prinț

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *