miercuri , 4 octombrie 2023

Primele secvențe cu Nicole Kidman in rolul lui Grace Kelly – VIDEO

Nicole

Cu două luni înainte de premiera dramei „Grace of Monaco” , realizatorii filmului au dat publicității primele imagini cu Nicole Kidman în rolul prințesei.

Trailerul prezintă câteva secvențe cu frumoasa actrița australiană, iar imaginile sunt însoțite de vocea actorului Frank Langella, care sugerează că viața privată a lui Grace Kelly nu a fost atât de strălucitoare pe cât a părut întotdeauna. Regizorul Olivier Dahan – sub bagheta căruia a fost realizat și filmul La Vie en Rose, cu Marion Cotillard – a declarat că noua sa peliculă se axează pe „criza în căsnicie și cea de identitate” a lui Grace Kelly în timpul unui conflict politic dintre soțul ei, prințul Rainier al III-lea de Monaco, și Charles De Gaulle, la începutul anilor 60. După o carieră de succes la Hollywood, Grace s-a căsătorit cu prințul Rainier în 1956.

Alături de Nicole Kidman în rolul principal, Tim Roth joacă partitura prințului Rainier, Paz Vega interpretează rolul Mariei Calles, iar Roger Ashton-Griffiths îl întruchipează pe Alfred Hitchcock.

La începutul acestui an, fiul lui Grace Kelly, prințul Albert al II-lea, a criticat filmul, pe care l-a descris drept „o pagină din istoria Principatului Monaco rescrisă într-un mod inutil strălucitor”. Nicole Kidman a explicat că filmul este mai degrabă un studiu asupra personajului decât o creație biografică.

„Grace of Monaco” va avea premiera în Statele Unite pe 27 noiembrie. De curând, a fost lansat și filmul „Diana”, care prezintă ultimii doi ani din viața prințesei Diana. Rolul acesteia a fost interpretat de Naomi Watts, co-națională și bună prietenă a actriței Nicole Kidman, iar pelicula a fost asupra criticată în presa internațională.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *