sâmbătă , 2 decembrie 2023

Primul portret de familie: Kate, William și George, fotografiați de tatăl ducesei

Portret

Prințul George Alexander Louis of Cambridge, născut luna trecută, apare în primul său portret oficial de familie, alături de mama și tatăl său, ducesa de Cambridge și prințul William al Marii Britanii. Fotografiile au fost realizate de tatăl ducesei, Michael Middleton, iar într-una dintre ele apar și câinii familiei.

Kate și William nu au apelat la un profesionist care să-i fotografieze, împreună cu fiul lor, într-o colecție de portrete de familie. Primele lor poze acasă au fost realizate recent de tatăl ducesei de Cambridge, Michael Middleton, și date publicității ieri. Într-unul dintre cadre apar și câinii familiei, Lupo și Tilly, alături de Kate, William și fiul lor abia venit pe lume. Pozele nu au o calitate tehnică foarte bună, dar sunt extrem de reușite din punct de vedere artistic, reușind să surprindă o familie fericită, care pozează natural în grădina din Berkshire a părinților lui Kate.

Reprezentanții Palatului Kensington au declarat presei britanice că fotografiile au fost realizate la începutul lunii august. Daily Mail a publicat, spre comparație, și primul portret de familie al prințului Charles, susprins alături de mama sa, regina Elizabeta, precum și fotografii cu prințul William, alături de părinții săi, prințul Charles și prințesa Diana.

Portrete de familie

amb2-U035-jpg-1
amb2-U035-jpg-1
Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *