marți , 22 iunie 2021

„Prin Bucureștiul meu”: fotografii de Dana Ștefănescu

Prin Bucurestiul meu Dana Stefanescu

Dacă ar fi o persoană, Bucureștiul s-ar simți măgulit și iubit, privindu-se prin ochii unui om care știe să-l vadă atât de frumos. Dana Ștefănescu nu e fotograf cu diplomă, dar imaginile surprinse de ea rămân multă vreme în memoria celor care se întâlnesc cu ele. Și sunt tot mai numeroși, de-o vreme încoace, de când Dana se plimbă „prin Bucureștiul ei” și face fotografii – cu un simplu iPhone! – pe care le publică pe profilul ei de Facebook.

piata victorieiLa Piața Victoriei

Pozele Danei Ștefănescu, adunate toate sub titlul „Prin Bucureștiul meu”, au sute de likes pe Facebook, oamenii le distribuie și vorbesc despre ele, așa cum se întâmplă întotdeauna când descoperă ceva cu totul inedit. Una dintre fotografiile recente, realizată de Dana pe Strada Stavropoleos din Capitală, a devenit virală în rețelele sociale, având aproape 6.000 de likes pe profilul autoarei și peste 5.200 de shares! E o imagine extrordinar de frumoasă, care pune în valoare farmecul discret al Micului Paris, acoperit acum de zăpadă.

strada staveopoleosPe strada Stavropoleos

Trecut deseori cu vederea prin ghidurile de călătorii, privit chiar de mulți dintre locuitorii lui drept un oraș tern, bârfit de cei din provincie pentru aglomerația și atmosfera lui pestriță, Bucureștiul Danei e viu, candid și plin de romantism. Cei care-l iubesc deja îl vor iubi și mai mult în imaginile acestea, cei care încă nu s-au învățat cu felul lui de a fi îl vor privi de-acum din alte unghiuri, cei care au plecat departe de el îi vor duce dorul și mai mult, și toți cei care nu l-au vizitat niciodată și vor vedea aceste fotografii își vor dori să ajungă la București. Probabil cel mai bun PR de oraș (și de țară) pe care l-am văzut de mulți ani încoace!

ateneu 1La Ateneul Român

strada nicolae golescuPe Strada Nicolae Golescu

strada episcopieiPe Strada Episcopiei, în zona Ateneului

ateneul roman 2În fața Ateneului

nicolae golescuPe Strada Nicolae Golescu

nicolae golescu 3Pe Strada Nicolae Golescu

Urmăriți activitatea Danei Ștefănescu pe Facebook!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus