luni , 21 septembrie 2020

Prințul George al Marii Britanii a fost botezat – GALERIE FOTO

George

Prințul George, fiul ducesei de Cambridge și al prințului William al Marii Britanii, a fost botezat, miercuri, la St. James Palace din Londra, în cadrul unei ceremonii foarte intime. Aceasta a fost cea de-a doua apariție publică a micului prinț, care a fost celebrat astăzi de cei șapte nași ai său și de un grup restrâns de numai 22 de invitați.

George a fost îmbrăcat într-o rochiță din satin și dantelă de culoarea untului, o replică pe care părinții săi au dorit să o recreeze după ținuta purtată, în 1841, de fiica cea mare a reginei Victoria. William și Kate și-au dorit o ceremonie privată pentru bebelușul lor, în vârstă de trei luni, astfel că evenimentul a fost lipsit de fastul afișat în mod obișnuit de familia regală britanică.

Printre cei 22 de invitați s-au numărat, așa cum era de așteptat, regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 87 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 92 de ani. Cei șapte nași ai copilului sunt în principal foşti colegi de şcoală şi prieteni vechi ai cuplului princiar britanic. Zara Tindall, verişoara prinţului William, este singura naşă de botez a prințului George care provine din familia regală.

Prințul George - Botez

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus