vineri , 22 septembrie 2023

Produsele din semințe de cânepă, secretul siluetei lui Carmen Brumă

carmen

Începând cu luna octombrie, Carmen Brumă este noua imagine Canah, primul producător de ulei de cânepă din România şi singurul procesator integrat de seminţe de cânepă din Europa, care realizează sub acelaşi acoperiş toate produsele derivate din aceste seminţe. Îndrăgita prezentatoare TV foloseşte cu regularitate şi recomandă cânepa drept unul dintre alimentele cele mai nutritive, datorită conţinutului ridicat de proteine, uleiului bogat în acizi graşi polinesaturaţi omega 6 şi omega 3 şi fibrelor insolubile.

„Produsele din cânepă sunt ingrediente minune în orice regim alimentar, deoarece ele reprezintă surse vegetale de acizi graşi, antioxidanţi, vitamine, minerale (potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier şi zinc), fibre, şi o sursă completă, echilibrată şi lipsită de gluten de aminoacizi esenţiali. În plus, eu am găsit în uleiul de cânepă un aliat perfect al pielii, datorită compoziţiei bogate în acizi graşi necesari pentru menţinerea sănătăţii şi a flexibilităţii membranelor celulare”, spune Carmen Bruma.

Vedeta recomandă includerea seminţelor de cânepă în alimentaţie încă de la micul dejun, pentru un imbold de energie. „Putem pregăti rapid un mic dejun sănătos, sărac caloric şi săţios cu crakers din făină integrală, ricotta, seminţe de cânepă de la Canah, susan şi pătrunjel proaspăt”, a completat ea.

Cannabis Sativa, sursă de sănătate

Toate produsele Canah sunt obţinute prin prelucrarea seminţelor de cânepă Cannabis Sativa în scopul obţinerii uleiului, a suplimentelor nutritive şi a făinei proteice din şrotul obţinut în urma presării, precum şi obţinerea seminţelor decojite – folosite în scop alimentar.

De la ulei din seminţe presat la rece, seminţe decorticate şi pudră proteică, până la făină, fibre şi loţiune cu ulei, toate sunt făcute din seminţe de cânepă, respectând standardele Canah: prospeţimea, calitatea şi gustul excelent.

„Canah este un lovemark, a cărui poveste a început din pasiune pentru acestă plantă minune. Uleiul, seminţele decorticate şi pudra proteică de cânepă sunt mai mult decât produse ambalate frumos, care tratează anumite probleme de sănătate; sunt alternativa unui mod de viaţă natural, sănătos şi plin de energie. Noi simţim Green Living şi dorim ca şi dvs. să descoperiţi sănătatea verde din produsele de cânepă pe care ne place să le numim Medicina cu Gust”, spune Oana Suciu, Managing Partner Canah Internaţional.

Omega 3 şi omega 6 contribuie la dezvoltarea sănătoasă a creierului

Canah foloseşte toate beneficiile cânepei pentru a crea un întreg set de produse care conţin toţi cei 21 de aminoacizi binecunoscuţi, printre care se află cei opt aminoacizi esenţiali pe care organismul uman adult nu îi poate produce.

Mineralele prezente în seminţele de cânepă includ printre altele potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, fosfor, iar microelementele prezente sunt stronţiu, thorium, arsenic şi crom, la care se adăugă şi antioxidantul vitamina E.

De asemenea, acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega 3 din compoziţia cânepii sunt şi ei necesari pentru o structură sănătoasă a membranelor celulare, fiind vitali scutului de mielină, învelişul celulelor nervoase. Mai ales la copii, omega 3 şi omega 6 contribuie la dezvoltarea sănătoasă a creierului şi a funcţiilor cognitive, produsele de cânepă dovedindu-se a fi un real ajutor în creşterea şi dezvoltarea sănătoasă a acestora.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *