joi , 7 decembrie 2023

Promoţie pentru spectacolul „Cafeneaua”, cu Horațiu Mălăele

afis

Apropierea week-endului aduce veşti bune pentru iubitorii de teatru: cei care încă nu au intrat în posesia unui bilet pentru spectacolul „Cafeneaua” pot să beneficieze de promoţia care începe astăzi: preţul biletelor va fi redus cu 25 %, de la 80 la 60 lei. Promoţia este valabilă până luni la ora 10.00.

Publicul bucureştean are şansa reîntâlnirii cu spectacolul „Cafeneaua” la începutul săptămânii viitoare. Singurele reprezentaţii cu această comedie eveniment, ce a lipsit în ultimii doi ani din repertoriul teatral, vor avea loc pe 4 şi 5 iunie la Palatul Naţional Al Copiilor.

Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei româneşti, oferă un regal actoricesc în această comedie în care râsul împrumută gustul sărat al lacrimilor, iar fragilitatea şi caracterul efemer al existenţei umane se dezvăluie, pas cu pas, până la deznodământul inundat de aplauze.

Despre rolul său din „Cafeneaua”, Horaţiu Mălăele a spus: „Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile şi nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ.”

Reprezentaţia, a cărei premieră a avut loc în 1997 şi-a câştigat statutul de spectacol record, atât sub aspectul longevităţii, cât şi în ceea ce priveşte popularitatea. Iar cele două reprezentaţii programate pe 4 şi 5 iunie în capitală vin să răsplătească setea nestinsă a publicului pentru acest spectacol.

Promoţia este valabilă de astăzi până luni la ora 10.00. Biletele la preţ promoţional se găsesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, în reţeaua BILETOO –punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, şi Cinema Patria. Iar cei ce doresc să comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

În luna iunie la Sala mare a Palatului Naţional al Copiilor vor mai avea loc şi următoarele spectacole:

24 iunie: Străini în noapte ( Florin Piersic, Medeea Marinescu) – ultima reprezentatie din aceasta stagiune

25 şi 27 iunie: Egoistul (Radu Beligan, Damian Crâşmaru; Sanda Toma; Lamia Beligan  Silviu Biris ; Tomi Cristin)

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *