joi , 16 iulie 2020

PROMOVEAZĂ-TE CU NOI!

CINE CITEȘTE LAREVISTA.RO

Cititorii noștri sunt unul și-unul! Sunt oameni sătui de presa tabloidă, rafinați și cu așteptări pe măsură. Caută și consumă cu nesaț conținut de calitate: povești captivante, din zilele noastre sau de demult, recomandări de vacanțe, cărți, evenimente, mâncare bună, sport sau alte idei care să le facă viața mai frumoasă. Noi suntem aici să le oferim cea mai bună revistă pe care o putem face, și le răspundem cu aceeași prețuire pe care ei ne-o arată de patru ani. Dialogurile noastre – pe site sau în social media – sunt autentice și valoroase, iar receptivitatea cititorilor este impresionantă. Articolele care conțin o reclamă sunt cel puțin la fel de citite ca celelalte, pentru că ne străduim enorm în conceperea lor, ca să aducem mereu o poveste bună sau o informație utilă. Din rapoartele pe care le primim, articolele plătite care apar la noi pe site conduc la rezultate reale: creșterea în renume a companiei și achiziții ale produsului promovat.

DE CE E O IDEE BUNĂ SĂ TE ASOCIEZI CU NOI

Pentru că LaRevista.ro e un proiect independent, realizat de jurnaliști cu experiență, și un spațiu curat, în care nu e loc de asocieri de imagine neavantajoase.

Pentru că ne-au investit cu încrederea lor, prin interviuri exclusive pe care ni le-au acordat, oameni ca Brigitte Bardot, Ethan Hawke, Joe Cocker, Isabel Allende, Tracy Chevalier, Lawrence Grobel, Waris Dirie sau Luca Dotti, fiul lui Audrey Hepburn, alături de nenumărate personalități ale scenei românești.

Pentru că știm cum să scriem o poveste pe care oamenii s-o iubească.

Vrei să vezi cum sunt scrise advertorialele noastre? Le găsești, pe toate, aici.

CUM NE ALEGEM PARTENERII DE PUBLICITATE

Foarte simplu: ne întrebăm dacă am scrie despre produsul propus și dacă n-am fi plătiți.

Încercați-ne.

Citiți mai multe despre publicația noastră!

Navighează pana sus