vineri , 30 iulie 2021

Protecție solară de calitate, pentru o piele bronzată și sănătoasă

sunscreenfoto

Întâlnirea cu soarele la piscină, la mare sau în drumeții pe culmile munților este o reală plăcere pentru noi toți, însă poate să şi dăuneze pielii dacă nu o îngrijim corespunzător. Expunerea neprotejată la soare poate avea efecte neplăcute imediate, provocând arsuri solare sau insolații, dar și unele mult mai profunde cu urmări pe termen mai lung, ca îmbătrânirea prematură sau chiar cancerul cutanat. Nu vă expuneți niciodată la soare fără ca înainte să folosiți o cremă sau un spray protector!

Laboratoarele Dermatologice Bioderma își completează portofoliul de produse solare cu Photoderm Spray SPF 30, un spray fotoprotector parfumat pentru față și corp ce stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii, în timpul expunerii la soare.

Produsul promite să asigure o fotoprotecție externă înaltă, grație asocierii de filtre solare, completată de protecția celulară biologică, oferită de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection®. Acest brevet unic stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii împotriva stresului oxidativ şi a şocului termic, limitând astfel riscul degradării ADN-ului celular şi dezvoltarea cancerului de piele.

Image 48536

Spray-ul Photoderm SPF 30 are o textură ultra-lejeră, nu lasă urme albe, este rezistent la apă și transpirație, fotostabil și non comedogenic.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus