vineri , 8 decembrie 2023

Quentin Tarantino intenționează să se retragă din activitate

France Lumiere Festival Tarantino

Quentin Tarantino spune că intenționează să se retragă din activitatea de regizor, după ce a încheiat cel mai recent film, „The Hateful Eight”. Artistul spune că „sună corect” să se ocupe de alte lucruri și să-i lase pe admiratori cu sentimentul că vor mai mult, după ce a turnat zece filme.

„Voi scrie piese de teatru și cărți, voi îmbătrâni cu grație. Nu cred că un artist trebuie să stea pe scenă până când publicul îl imploră să coboare. Îmi place ideea de a lăsa fanii dorindu-şi mai mult. Cred că regia este un domeniu pentru oameni tineri şi îmi place ideea unei legături de genul unui cordon ombilical între primul şi ultimul meu film. Nu vreau să ridiculizez pe nimeni care are o părere diferită, dar eu vreau să mă retrag cât sunt încă în formă”, a spus Tarantino, citat de independent.co.uk. „Îmi place că voi lăsa în urmă o filmografie cu zece producţii. Nu e bătut în cuie, dar ăsta e planul. Dacă mai târziu voi da peste un film bun nu voi spune că nu îl fac doar pentru că am spus că nu mai fac filme. Dar zece filme fac şi gata, o să îi las pe fani să-şi dorească mai multe, mi se pare bine aşa”, a adăugat regizorul.

Nu este prima oară când Tarantino declară că dorește să se retragă. El a vorbit despre această intenție în urmă cu câțiva ani, când a anunțat că, după ce va realiza zece filme, plănuiește să nu mai lucreze ca regizor.

Noua peliculă semnată de Quentin Tarantino, „The Hateful Eight”, va fi lansat în 2015.

Foto: huffpost.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *