sâmbătă , 2 decembrie 2023

Răzvan Suma, invitat de Vița de Vie în concertul de lansare a albumului „Acustic”

Suma

Exerciţiu de imaginaţie: violoncelistul Răzvan Suma, unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români care a străbătut anul trecut oraşele României întrebându-vă dacă… „Vă place BACH?”, cântând împreună cu trupa rock Vița de Vie, aplaudată de 16 ani în concertele incendiare din întreaga ţară. Nu, nu este o glumă de 1 aprilie… Şi pentru că cele mai frumoase şi mai speciale lucruri sunt cele care ne împing imaginaţia dincolo de limite, răspunsul este: da!

Luni, 8 aprilie (20.00) la Teatrul Naţional Bucureşti, într-un concert extraordinar celebra trupă rock Vița de Vie îşi va lansa noul album „Acustic”, invitat special al evenimentului fiind şi violoncelistul Răzvan Suma.

Despre această inedită experienţă, Răzvan Suma mărturiseşte: „Dacă este ceva ce marchează drumul meu prin muzică aceasta este dorinţa permanentă de deschidere, de experienţe noi. Colaborarea cu Viţa de Vie este o bucurie şi o ocazie de a mărturisi publicului că nu cred că există genuri muzicale care trebuie ţinute în nişte sertare bine definite; cred că stilurile şi instrumentele de orice fel pot face un superb „mariaj” în slujba muzicii de calitate dacă povestea pe care o spunem prin note e sinceră şi emoţionează.”

„Prin interpretarea lui Răzvan, piesa noastră Lăsat pustiu a căpătat exact valenţele pe care ni le doream, întregul nostru album fiind o revenire la instrumente naturale şi la emoţie pură” a povestit Adrian Despot, solistul trupei, despre colaborarea sa cu Răzvan Suma.

Hituri vechi, reorchestrate alături de creații noi

„Acustic”, albumul cu numărul opt din cariera trupei rock Vița de Vie va propune fanilor o experienţă suprinzătoare: o reinventare a sonorităţii cu care s-a obişnuit publicul, cele mai apreciate piese ale repertoriului creat în 16 ani reorchestrate într-un stil ce merge uneori până la clasic, jazz sau bossanova, alături de creaţii complet noi. O evadare din cotidian, o pauză departe de zgomot şi viteză, în mijlocul lumii noastre prinse într-un ritm frenetic, aşa îşi caracterizează Adrian Despot noul album. În mijlocul unui cotidian hipertehnologizat, „Acustic” este întoarcerea la elemente naturale, de la instrumentele folosite până la fotografiile albumului, realizate cu un aparat analogic şi design-ul de disc de vinil asociat CD-ului.

Biletele pentru concertul Viţa de Vie – Acustic sunt deja disponibile online pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro/bilete/, www.metalhead.ro/bilete/, iar în format fizic se pot achiziţiona de la casa de bilete Cinema Patria, Magazinul Unirea şi Librăria Eminescu la următoarele preţuri:

–         60 de lei – categoria C

–         80 de lei – categoria B

–         100 de lei – categoria A

Online, pe www.iabilet.ro, plata se efectuează prin card sau cu Paypal şi biletele sunt primite pe email. Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin OP va rugăm să sunaţi la: 021 209 56 72 (între orele 09:30 – 18:00, de luni până vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorii oferă discount.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *