sâmbătă , 2 decembrie 2023

Reciclează tot ce nu-ți mai place, la Yard Sale de octombrie

Yardsale

Sigur se înseninează, pentru că se reciclează la Yard Sale de octombrie, 19 octombrie, la Dianei 4.

Demisolul Dianei 4 (str. Dianei, nr.4, zona Piaţa Rosetti), mai luminat şi mai pregătit de vreme rece decât oricând, ne primeşte la reciclat haine, pantofi, bijuterii, obiecte decorative, obiecte electrocasnice, cărora le găsim din nou sens.

Sâmbătă, pe 19 octombrie, de la 10:00 la 18:30, scotoceşti şi găseşti la preţuri minime comori de care ne-am plictisit, nu ne mai încap, nu mai avem unde să le depozităm.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, faci schimb, vinzi la preţuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic. La finalul fiecărei ediţii participanţii donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4, în sâmbăta din 19 octombrie 2013, de la 10:00 la 18:30, te aşteaptă să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraş.

Intrare liberă!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *