miercuri , 4 octombrie 2023

Reese Witherspoon, arestată în Atlanta: „Îmi pare rău, am băut cam mult”

reese

Reese Witherspoon a fost arestată, vineri, pentru tulburarea ordinii publice în Atlanta, Georgia, după ce soţul ei a fost oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate. Duminică, după ce a participat la premiera noului său film, la New York, Witherspoon a declarat că regretă comportamentul său din timpul incidentului și a recunoscut că „a băut cam mult”.

Poliţiştii îl chestionau pe soţul actriţei, Jim Toth, în momentul în care Reese Witherspoon a început să îi insulte pe reprezentanţii forţelor de ordine. Conform Daily Mail, actrița a fost iritată de faptul că polițiștilor le lua prea mult timp pentru a-l verifica pe soțul ei. Vedeta a început un schimb de replici adresându-le poliţiştilor următoarea întrebare: „Voi ştiţi cum mă cheamă?”. Agentul de poliţie i-a răspuns: „Nu, nu am nevoie să cunosc numele dumneavoastră”. Witherspoons a continuat: „Sunteţi pe punctul de a afla cine sunt eu. Veţi apărea în presa naţională”. Actriţa şi soţul ei au fost mai întâi plasaţi în detenţie, ulterior fiind eliberaţi pe cauțiune.

„Sunt profund stânjenită de lucrurile pe care le-am spus”

Reese Witherspoon se află în această perioadă în Georgia pentru filmările la un nou proiect cinematografic. Duminică, ea s-a aflat la New York, unde a participat la premiera celui mai recent film în care joacă, „Mud”. Actrița a emis o declarație de presă, în care mărturisește că a consumat „cam mult” alcool în seara incidentului din Atlanta. „Categoric, am băut cam mult și sunt profund stânjenită de lucrurile pe care le-am spus. A fost o situație care m-a speriat și eram îngrijorată pentru soțul meu, dar asta nu este o scuză. Am fost obraznică față de ofițerul care doar își făcea meseria. Cuvintele pe care le-am folosit nu mă reprezintă, în niciun caz. Nu am decât respect pentru poliție și îmi pare foarte rău pentru comportamentul meu”, a spus Reese.

Incidentul este surprinzător, având în vedere imaginea publică, extrem de curată, a lui Reese Witherspoon. Să nu uităm însă că, mai ales la Hollywood, întâmplări de acest fel sunt deseori create pentru a ajuta la promovarea unui film.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *