sâmbătă , 2 decembrie 2023

Regal marca Livehouse Comedy: Jimmy Carr pe scena Sălii Palatului

Carr

După Eddie Izzard şi Dylan Moran, încă un nume din prima ligă stand up comedy de tradiţie britanică – Jimmy Carr – va susţine, pe 3 iunie, un show la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului “Gagging Order”.

Cu opt DVD-uri la activ şi peste 1.5 milioane de copii vândute, sute de reprezentaţii internaţionale şi numeroase apariţii TV, Jimmy Carr este una dintre cele mai proeminente figuri ale scenei stand up internaţionale. Stilul său acid, umorul negru şi ireverenţa faţă de tabu-uri l-au impus pe artist nu doar în Marea Britanie, dar şi în Statele Unite, el devenind în ultimii 5 ani un invitat frecvent al unor emisiuni precum Late Night With Conan O’Brien sau The Tonight Show with Jay Leno, dar şi protagonistul a doua Comedy Central Specials.

Născut în Anglia dintr-o familie de imigranţi irlandezi şi absolvent de ştiinţe politice, Jimmy şi-a început cariera de stand up comedian în 2000, devenind simultan şi un cunoscut om de televiziune. Numele său se leagă de formate de succes ale Channel 4 – emisiunile-concurs “Distraction” şi “Your Face or Mine?” sau seria “100s” – dar şi de emisiuni al căror invitat a fost de-a lungul timpului, precum “Top Gear” sau “The Panel”. Ca om de scenă, Jimmy Carr a fost deseori numit “cel mai muncitor artist de comedie”: turneele sale sunt unele mamut, de cele mai multe ori cu pauze de doar cinci săptămâni între ele. “Gagging Order” a numărat din 2012 până în prezent peste 250 de reprezentaţii doar în UK şi Irlanda. Totodată, artistul a bifat până acum cele mai importante festivaluri de comedie din lume, de la Edinburgh Festival la Just for Laughs din Montreal, printre altele devenind şi primul stand up comedian care a susţinut (pe 3 februarie 2007) o reprezentaţie în Second Life.

Spectacolul „Gagging Order” va avea loc pe 3 iunie la Sala Palatului din Bucureşti, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro, în reţeaua Diverta şi la casa de bilete a Sălii Palatului, la patru categorii de preţ, între 100 şi 250 lei. Ora de începere a show-ului este 20:00, evenimentul desfăşurându-se exclusiv în limba engleză.

Livehouse Comedy este principala platforma de live entertainment dedicată în România fenomenului stand up comedy internaţional. Seria de evenimente Livehouse Comedy a inclus până acum reprezentaţii ale unor artişti ca Eddie Izzard, Dylan Moran, Pablo Francisco şi Michael Winslow.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *