vineri , 1 decembrie 2023

Regal vienez, la Palatul Naţional al Copiilor

afis1 afis1

Dacă vă este dor de nemuritoarele valsuri ale lui Strauss, nu pierdeţi spectacolul REGAL VIENEZ, care va avea loc pe 18 decembrie, pe scena Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti. Valsurile, dar şi ale secvenţe muzicale bine cunoscute, vor prinde viaţă sub bagheta legendarului dirijor Daniil Zaharov,   într-o interpretare care va deborda de pasiune şi culoare.

REGALUL VIENEZ va fi insufleţit de vocea vibrantă a Marinei Raddis – Prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău, iar împreună cu EASTERN ROYAL ORCHESTRA va sosi în țara noastră binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.

EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg revine de mai bine de un deceniu în ţara noastră. Condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Negruzza  din Moscova, orchestra internaţională, compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă, va întreprinde un turneu în marile  oraşe europene.

REGALUL VIENEZ este un spectacol foarte iubit, deoarece este genul de eveniment la care publicul devine parte din show. Prin dinamica extraordinară a reprezentaţiei, orchestra cucereşte spectatorii, care se transformă în parte activă a showului, animând cu aplauze furtunoase evoluţia spectacolului. „Publicul din România este incredibil de receptiv. Se întâmplă adesea ca spectatorii să fie cei care dictează tempoul spectacolului, eu nefăcând decât să duc mai departe spre orchestră indiciile lor”, explică dirijorul Daniil Zaharov.

Biletele se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si oline pe www.bilete.rowww.biletoo.rowww.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketstore.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *