duminică , 29 noiembrie 2020

Renee Zellweger: de ce o iubim atât de mult pe Bridget Jones

renee zellweger bridget jonesfoto

În așteptarea părții a treia a uneia dintre cele mai îndrăgite comedii realizate vreodată, actrița Renee Zellweger a vorbit despre personajul său emblematic, Bridget Jones, și a explicat de ce atât de multe femei se regăsesc în el.

Milioane de oameni din lumea întreagă i-au urmărit aventurile, fie citind cărțile lui Helen Fielding, fie savurând cele două filme despre viața ei mereu plină de provocări. La 12 ani de la cea mai recentă producție cinematografică bazată pe experiențele ei, Bridget Jones revine pe marile ecrane, pe 16 septembrie, în partea a treia a poveștii, „Bridget Jones’s Baby”.

Vezi AICI trailerul noului film din seria „Bridget Jones”!

Într-un interviu acordat recent emisiunii „Good Morning, Britain”, actrița Renee Zellweger a explicat de ce o iubim pe Bridget atât de mult. „Grație umanității ei. E nesigură și îi cunoaștem toate anxietățile. Cu toții ne identificăm cu acele momente în care simți că urmează un dezastru și nu poți face nimic să-l previi. Lucrul acesta ne dă permisiunea să fim și noi imperfecți și ne inspiră”, a spus Zellweger.

Înainte să lucreze la acest film, actrița a luat o pauză de șase ani de la cinematografie, explicând că a vrut să stea o vreme departe de lumina reflectoarelor. „Mi-am dorit să am puțină normalitate. Să învăț niște lucruri care nu presupuneau documentarea pentru un personaj. Mi-am dorit altfel de experiențe, asta e tot”, a spus Zellweger, care în toți acești ani a călătorit în mai multe țări, inclusiv în Liberia, în scopuri caritabile, și a petrecut mai mult timp cu familia ei.

„O femeie devine din ce în ce mai interesantă pe măsură ce înaintează în vârstă”

Acum doi ani, o serie de fotografii cu Renee Zellweger, aflată la un eveniment monden, au făcut înconjurul Internetului, presa remarcând o aparentă schimbare în fizicul actriței – o față mai suplă și modificări ale pielii din jurul ochilor. Actrița a negat orice intervenție chirurgicală, adăugând că nu se preocupă atât de mult de felul în care arată. Mai mult, Zellweger mărturisește că gândul că îmbătrânește nu o sperie, dimpotrivă. „Cred că o femeie devine din ce în ce mai interesantă pe măsură ce înaintează în vârstă. Tinerețea și frumusețea superficială au locul lor, iar lucrul acesta e sărbătorit, într-adevăr. Dar e ceva temporar, rămâne acolo doar pentru un moment din viața ta. Pe măsură ce te maturizezi, nu înseamnă doar că îmbătrânești, ci și că devii tot mai mult persoana care trebuie să fii, devii cea mai bună versiune a ta, tot mai bună și tot mai interesantă. E o frumusețe mai puternică și mai valoroasă. În plus, nu vreau să rămân la fel! Sunt curioasă de ce va urma!”, a spus Renee Zellweger.

bridget jones babyfoto

În perioada aceasta, actrița călătorește în mai multe orașe din Europa și Statele Unite, pentru avanpremiera „Bridget Jones’s Baby”. Filmul, în care joacă și Colin Firth și Patrick Dempsey, va intra în cinematografele din întreaga lume pe 16 septembrie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus