marți , 15 iunie 2021

Robert Kiyosaki: eBook gratuit despre cum poți folosi datoriile în favoarea ta

Retire Young, Retire Rich_eBook

„La şcoală mergem ca să învă­ţăm să trudim din greu pentru bani. Eu scriu cărţi şi creez produse prin care-i învăţ pe oameni cum să pună banii să muncească din greu pentru ei.“ (Rober T. Kiyosaki)

Până pe 10 august, Robert T. Kiyosaki, autorul celor mai apreciate cărți de finanțe personale din toate timpurile, pune la dispoziție gratuit, pe site-ul său, un eBook despre cum puteți face distincția dintre datoriile bune și datoriile rele, astfel încât să vă puteți retrage din activitate cât sunteți încă tineri și momentul pensionării să vă găsească independenți din punct de vedere financiar.

EBook-ul „Retire Young, Retire Rich. How to Get Rich and Stay Rich” poate fi descărcat în limba engleză, de pe site-ul richdad.com, prin abonarea la newsletter, oferindu-vă în același timp posibilitatea de a beneficia de o consultanță financiară gratuită.

Robert T. Kiyosaki este investitor, antre­prenor şi educator, autor a numeroase bestselleruri de finanțe personale publicate în România la Curtea Veche Publishing, unde în acest moment sunt în curs de apariție două volume noi – „Avantajul inechitabil” și „Frate bogat, soră bogată”.

Perspectivele autorului asupra banilor şi investiţiilor depă­­şesc cu mult înţelepciunea convenţională specifică acestor domenii. Prin eforturile lui, a influenţat zeci de milioane de oameni şi le-a schimbat, efectiv, mentalitatea despre bani.

Tată bogat, tată sărac este bestsellerul care a stat cel mai mult în topul celor patru liste la care se raportează Publisher’s Weekly — cele publicate de New York Times, BusinessWeek, Wall Street Journal şi USA Today —, rămâ­­nând timp de peste șase ani în topul celebrei liste a ­publi­caţiei New York Times.

Traduse în 51 de limbi şi disponibile în 109 ţări, cărţile din seria „Tată Bogat“ s-au vândut în peste 28 de milioane de exemplare în toată lumea şi au dominat listele cu bestselleruri din Asia, Australia, America de Sud, Mexic şi Europa. În 2005, Robert Kiyosaki a fost introdus în Hall of Fame pe site-ul www.amazon.com, unde figurează în lista primilor 25 de autori de bestselleruri. În prezent, Seria Kiyosaki de la Curtea Veche Publishing include 15 titluri.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus