joi , 7 decembrie 2023

Robin Williams și gorila Koko – VIDEO

RobinKoko

S-au cunoscut în 2001, la The Gorilla Foundation din California, unde Robin Williams a făcut o vizită, și au devenit pe loc prieteni. S-au jucat, s-au gâdilat, ea s-a probat cu ochelarii lui, iar la final, s-au îmbrățișat ca și cum s-ar fi știut dintotdeauna. Actorul și gorila Koko, într-o înregistrare emoționantă.

„Koko s-a simțit imediat legată de Robin. Ca și noi, ea este capabilă să simtă felul de a fi al unei persoane și a fost imediat atrasă de inima bună a lui Robin”, a declarat Penny Patterson, directoarea fundației și „mama” lui Koko, pentru buzzfeed.com.

Williams, care a descris întâlnirea sa cu gorila drept „de neuitat”, a realizat alături de ea un scurt film, în 2004, pentru a crește gradul de conștientizare a pericolului în care se află specia. „Robin a făcut-o pe Koko să zâmbească – ceva ce ea nu mai făcuse de peste șase luni, de când prietenul ei, gorila Michael, murise. Efectul a fost însă reciproc, iar Robin părea transformat – dintr-un entertainer plin de energie a devenit un om foarte sensibil și empatic, dar și amuzant”, a mai povestit principala îngrijitoare a lui Koko.

Robin Williams a murit pe 11 august 2014.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *