joi , 7 decembrie 2023

Robin Williams suferea de maladia Parkinson, dezvăluie soția sa

Robin

Robin Williams se confrunta cu primele simptome ale maladiei Parkinson, în ultima perioadă, a dezvăluit soția sa, Susan Schneider, într-un comunicat dat publicității joi. Actorul suferea de anxietate și depresie, dar starea sa era „perfect lucidă” când a murit, a adăugat Schneider, făcând referire la faptul că starul american nu mai consuma alcool sau droguri.

Susan Schneider spune că soțul său, care s-a sinucis pe 11 august, în locuința sa din Tiburon, California, „nu era pregătit să vorbească public” despre faptul că suferea de Parkinson. „Sperăm, după moartea tragică a lui Robin, că alţii vor găsi forţa de a căuta îngrijire medicală şi sprijinul de care au nevoie în luptele pe care trebuie să le poarte, să demonstreze mai puţină teamă”, a spus Schneider.

Pe 11 august, Robin Williams a fost găsit mort, la vârsta de 63 de ani, de către asistentul său, în locuința sa din Tiburon, California, în apropiere de San Francisco. Actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea, după ce înainte încercase să își taie venele cu un briceag. Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului și au descoperit, de asemenea, un briceag cu urme de sânge uscat în apropierea cadavrului. În momentul în care a fost găsit, Williams era inconștient și nu mai respira.

Actorul american, celebru mai ales pentru rolurile sale din „Mrs.Doubtfire”, „Good Will Hunting” și „Cercul poeților dispăruți”, s-a luptat mulți ani cu dependența de alcool și de droguri. După două decenii în care a reușit să stea departe de ele, a recidivat în 2005, cânnd filma pentru lungmetrajul „Marele alb”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *